Kandž no rudziem..
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 13.Augustā.2010, 22:10 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| ...euuu,vai kaads ir proveejis taisiit no rudziem??kaadi panaakumi??? .....driiz tak kulšanas laiks...bus graudi
|
|
| |
Oval | Datums: Trešdiena, 28.Decembrī.2016, 18:06 | Komentāri # 2 |
Observators
Komentāri: 74
Balvu ielāde ...
| 30 % rudzi 20 % mieži 50% kukurūza tik vis ir jāsašķeļ lai dabūtu ārā cukuru . pie sildīšanas . kad susla gatava un liek uz rūgšanu tad vajag iesist iekšā gaisu to var labi izdarīt ar mikseri vai blednderi un ieteicams lietot vīna raugus . ja visu labi izdara sanāk neslikts burbons
|
|
| |
|
zed | Datums: Trešdiena, 28.Decembrī.2016, 20:36 | Komentāri # 4 |
Darba rūķis
Komentāri: 740
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ..diedzēt nevajag?? Tas ir ilgi un sarežģīti, ir citas metodes, jāpielieto fermenti (enzīni) kas sašķeļ cieti cukuros. http://kandža.lv/64-ferm....uz-foto
|
|
| |
Oval | Datums: Trešdiena, 28.Decembrī.2016, 23:19 | Komentāri # 5 |
Observators
Komentāri: 74
Balvu ielāde ...
| Taisnīva var bez diedzēšanas bet ja grib īpašu odziņu garšai pirms visā procesā var ar kļavas vai ķiršu lapām nokūpināt graudus
|
|
| |