m77 modding :)
|
|
|
henrijs | Datums: Ceturtdiena, 19.Jūlijā.2012, 23:04 | Komentāri # 2 |
Zintnieks
Komentāri: 338
Balvu ielāde ...
| cepuri nost.. bet vai tu vari uzbūvēt full atx korpusu???man vnk ir ūdensdzese un veikala korpusos viņu neielikt
|
|
| |
Restaurators | Datums: Ceturtdiena, 19.Jūlijā.2012, 23:07 | Komentāri # 3 |
Restaurēšanas speciālists
Komentāri: 278
Balvu ielāde ...
| Pastrādāts jau pa skaisto pie šī 3D modeļa,taču man liekas,ka ergonomika tā-ne visai.Kur kājas bāzīsi? Nu tas man vismaz tā šķiet,ka sēdēt nebūtu īsti ērti. Ar kādu progu Tu šo taisīji?
|
|
| |
m77 | Datums: Ceturtdiena, 19.Jūlijā.2012, 23:34 | Komentāri # 4 |
Zintnieks
Komentāri: 431
Balvu ielāde ...
| henrijs, mana 1. paštaisītā kaste tev noteikti derētu, bet man šobrīd nav neviena bilde ko tev parādīt. Kaut kad safočēšu. Restaurators, bildē tās PC kastes ir tik tā ieliktas. Tā vietā būs tukšums, protams kājām vietu vajag un taisu uz paaugstinājumu jo kaut kā prasās ka kājas ir drusku gaisā Jaunā PC kaste būs iebūvēta zem galda virsmas,aiz klaviatūras plaukta. Un zem kājā tur būs nodalījums dažādām mantām. Šo sazīmēju ar solidworks - programma ar kuru ikdienā darbā strādāju.
Pievienots (19.Jūlijs.2012, 23:34) --------------------------------------------- Kaut kā tā, par visu vēl tiek domāts un būs labais Arī vadi nekur nekarāsies un ar kājām netiks raustīti, tas viss vēl priekšā. Būtu vairāk laika un iedvesmas... Augšā virs galda virmas būs kaut kādi plauktiņi un sieniņa pie kuras būs pieskrūvēts monitors un tumbeles...
Komentāru rediģēja m77 - Ceturtdiena, 19.Jūlijā.2012, 23:39
|
|
| |
|
|
henrijs | Datums: Svētdiena, 22.Jūlijā.2012, 09:36 | Komentāri # 7 |
Zintnieks
Komentāri: 338
Balvu ielāde ...
| Lielā korpusa iekšpusi vari nobildēt?
|