Svētdiena, 22.Decembrī.2024, 08:13
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | Kūciņas.. - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]


   Ziedo vietnes attīstībai!
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Kūciņas..
007Datums: Sestdiena, 05.Februārī.2011, 17:21 | Komentāri # 1
 
Balvu ielāde ...




Vēja kūkas ar biezpiena krēma pildījumu
....................
Nepieciešams:

Mīklai:
glāze ūdens
100g sviesta
glāze miltu
4 olas
Pildījumam:
250 ml saldā krējuma
250 g biezpiena
cukurs
vanilīncukurs

Pagatavošana:

Ūdeni uzvāra, tajā liek sviestu, izkausē, pieliek šķipsniņu sāls. Katliņu noņem no uguns, ātri maisot iejauc miltus. Pēc pāris minūtēm vēl karstā mīklā pa vienai iemaisa olas. Kad mīkla samaisīta, ar konditorejas maisiņa palīdzību izspiež uz plāts nelielas kūciņas. Jāievēro palielāks attālums starp kūkām, jo cepoties tās «piepūšās».

Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem, pirms kūkas liek krāsnī, pēc 10 minūtēm temperatūru pazemina uz 180. Pirmās 10 minūtes nedrīkst vērt vaļā cepeškrāsni! Cep 20 minūtes. Gatavas kūkas izņem no krāsns, atdzesē.

Putukrējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, pieliek biezpienu, ja nepieciešams, pieliek vēl cukuru. Masu liek konditorejas maisiņā ar uzgali. Konditorejas uzgali iedur kūciņā no apakšas, un kūku piepilda ar krēmu. Var arī kūkai nogriezt virsiņu, piepildīt ar krēmu un nogriezto daļu uzlikt virsū kā vāciņu.

 
007Datums: Sestdiena, 05.Februārī.2011, 17:54 | Komentāri # 2
 
Balvu ielāde ...




Siera kūka bez cepšanas
............
Sastāvdaļas
Cepumi Selga 2 gab. Sviests - 160g Svaigais siers Kārums 3gab. Bezpiedevu jogurts 800g Upenes 200g Cukurs 250g Želantīns 30g Pagatavošana: 50 min.
Želantīnu uzbriedina. Sablenderē cepumus, klāt pievieno izkausētu sviestu un blīvi noklāj tortes formas apakšā.

Sieru kārums sablenderē kopā ar jogurtu un 200g cukura. Masu sadala divās daļās. Sablenderē upenes. Vienai no masām pievieno klāt sablenderētās upenes un 50g cukura.

1/2 izkausētās želantīna masas- lēnām iemaisa siera-upeņu masā. Masu uzlēj pa virsu kūkas formā ievietotai cepumu masai un ieliek ledusskapī (ja nav daudz laika tad var arī uz pāris min. saldētavā) nedaudz sastingt. Otru želantīna daļu iemaisa atlikušajā siera-jogurta masā un pārlej pāri sastingušajai siera-upeņu masai un atpakaļ ledusskapī (vai arī saldētavā).Dekorē ar svaigām ogām un mandeļu skaidiņām.

 
007Datums: Svētdiena, 20.Februārī.2011, 14:06 | Komentāri # 3
 
Balvu ielāde ...




Ābolu dzērveņmaize ar drumstalām
..............
Nepieciešams:
.....
600 g kviešu miltu
150 g margarīna
100 g cukura
2 olas
250 g piena
50 g rauga
1 tējkarote sāls
āboli
dzērvenes
kanēlis

Drumstalām:
......
100 g kviešu miltu
100 g margarīna
100 g cukura

Pagatavošana:
.......
Gatavo rauga mīklu no piena, taukvielām, rauga, miltiem, sāls un olām. Noliek siltā vietā uz 30 minūtēm, lai uzrūgst.

Mīklu izveltnē apmēram 1 cm biezumā un liek uz plāts. Uz mīklas liek sagrieztus ābolus, dzērvenes, pārkaisa ar cukuru un kanēli.

Drumstalas gatavo, visas paredzētās izejvielas sajaucot kopā. Maizi pārkaisa ar drumstalām. Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 35 minūtes.

 
JānisDatums: Svētdiena, 20.Februārī.2011, 14:25 | Komentāri # 4
 
Balvu ielāde ...




Mmm,ku gardi un laba recepte 007 pilnīgi siekalas mutē saskrēja,vajadzēs pameiģināt pagatavot! siekala ;)
Paldies.
 
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Mūsdienu K... 21.Decembrī.2024, 21:42 sālītis Pļāpātuve
Lasīt
Karš Austr... 21.Decembrī.2024, 06:57 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
..Valdis.. 12.Decembrī.2024, 13:55 Valduha Pļāpātuve
Lasīt
Sīrija 10.Decembrī.2024, 14:45 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Patronu id... 10.Decembrī.2024, 12:57 Valduha WW2
Lasīt
Otrā front... 02.Decembrī.2024, 06:32 Valduha WW2
Lasīt
Vermahta ž... 25.Novembrī.2024, 14:04 Valduha WW2
Lasīt
Te rakstām... 22.Novembrī.2024, 20:41 zed Pļāpātuve
Lasīt
Āra galdiņ... 28.Oktobrī.2024, 15:30 Valduha Būve
Lasīt
Rusij77 sv... 25.Oktobrī.2024, 09:26 nēģis Pļāpātuve
Lasīt



Šodien forumu apmeklēja: pavasaris7, Bogdanuha, Bogdandmw, Bogdankik


eXTReMe Tracker

Copyright sancho76 © 2008-2024