Svētdiena, 22.Decembrī.2024, 08:31
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | ..ķiplokmaizītes.. - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]


   Ziedo vietnes attīstībai!
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
..ķiplokmaizītes..
007Datums: Pirmdiena, 29.Aprīlī.2013, 18:08 | Komentāri # 1
 
Balvu ielāde ...




..ir tā šad-tad uzcepu ķiplok- grauzdiņus,no kantainās formas rupmaizes...bet,,neesmu atkodis,kā tur tie ķiploku jāliek...
..es sacepu,uz pannas eļļā..un tad ierīvēju ar ķiploka daiviņu..bet...nu nav kautkas..bodē nopirktie ir gardāki..man kautkā tas ķiploka aromāts par maz..
..nu gudrās galvas...sakiet padomus,,jo šitā maizīte pie aļiņa ir ļoti garda..
 
niko25Datums: Pirmdiena, 29.Aprīlī.2013, 18:44 | Komentāri # 2
Vietējais guru
Komentāri: 130
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
es parast saspiezhu kiplokus caur kiplokspiedi virsuu kad apcepta maize, jo siltaaka maize jo vairaak kiploks iesuucas
neroc citam bedri, lai pats rok...
 
GaraisDatums: Pirmdiena, 29.Aprīlī.2013, 19:13 | Komentāri # 3
 
Balvu ielāde ...




Quote (007)
bodē nopirktie ir gardāki


Tev jāpiešauj mazliet mononātrija glutomāts. :D
 
RestauratorsDatums: Pirmdiena, 29.Aprīlī.2013, 21:09 | Komentāri # 4
Restaurēšanas speciālists

Komentāri: 278
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Balvu ielāde ...
Quote (Garais)


Tev jāpiešauj mazliet mononātrija glutomāts

Tad vēl pāris E arī vajag,tad arī garšigāk
Bet ja nopietni,es daru tā-nezinu gan vai pareizi,bet tā mana versija-Sagriež šķēlēs svaigu ķieģelīti,saspiež ķiplokspiedē ķiplokus labi daudz,samīca ar sviestu nevis margarīnu+sāls,kārtīgi saziež no abām pusēm un uz nakti ieliek ledusskapī,trauku,kurā sakrāmētas maizes apvelku ar pārtikas plēvi.Nākamā dienā izņem,sagriež standziņās,un tad ir divi varianti.1.cepeškrāsnī pannā uz cepampapīra,vai arī 2.variants,kurš man labāk arī patīk,vārīt eļļā kā frī.Pēc tam nober uz virtuves dvieļa,lai liekā eļļa nosūcas.
 
GaraisDatums: Pirmdiena, 29.Aprīlī.2013, 23:06 | Komentāri # 5
 
Balvu ielāde ...




Daru tā pat kā 007. Izcepu, sarīvēju, nesūdzos. :) Lailam tāpēc, ka cepu tad kad gribās ēst. Nebūtu pacietības sākt taisīt iepriekšējā vakarā.
 
MeilisDatums: Otrdiena, 30.Aprīlī.2013, 08:36 | Komentāri # 6
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6565
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Vot šitā ir lieta ko es pats cepinu un gatavoju katru otro dienu, kā arī ņemu līdz uz visiem ceļojumiem.
Tāpat kā 007, recepte vienkāršā - formas rudzu maizi sagriežu šķēles uz pusēm un apcepinu uz nelielas uguns brūnas no abām pusēm, izberu no pannas lielā lēzenā šķīvī. Kamēr cepās nākamā panna ar maizītēm(cepjamā eļļa pannā katru reizi jāpapildina) tikmēr ar ķiplokdaivu ierīvēju katru grauzdiņu no abām pusēm (jo kraukšķīgāka veidosies maizīte jo būs iespējams vairāk ierīvēt tajā ķiploku) Tad uzbārstu sāli un krauju kaudzē... izcept par daudz nav iespējams, jo apēdas ātri un lielos daudzumos... ja kaimiņi saodīs tad labāk nodrošināties ar rezervēm...

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
 
niko25Datums: Otrdiena, 30.Aprīlī.2013, 21:23 | Komentāri # 7
Vietējais guru
Komentāri: 130
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
kautkaa taa 007 sakardinaaja ilgi nebij taisiijis uztaisiiju

Pieejams tikai lietotājiem

procesaa :D

Pieejams tikai lietotājiem

gala iznakums tads

Pieejams tikai lietotājiem

neroc citam bedri, lai pats rok...
 
MednieksDatums: Otrdiena, 30.Aprīlī.2013, 21:35 | Komentāri # 8
Darba rūķis
Komentāri: 586
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Balvu ielāde ...
ja pieliek veikala ķiplokus, tad tie grauzdiņi paliek zilgani.... jo šamējos apstrādā ar ķimikālijām (nosaukumu neatceros)... tā man viens radinieks stāstīja, kurš audzē ķiplokus "industriāli".......
 
007Datums: Otrdiena, 30.Aprīlī.2013, 23:11 | Komentāri # 9
 
Balvu ielāde ...




Quote (Mednieks)
ja pieliek veikala ķiplokus, tad tie grauzdiņi paliek zilgani.... jo šamējos apstrādā ar ķimikālijām

..es parasti ar mājā audzētiem apstrādāju,un tāpat paliek zilgani..ķīmiju neleiku,,tikai kūtsmēslus.
 
MeilisDatums: Trešdiena, 01.Maijā.2013, 08:36 | Komentāri # 10
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6565
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote (007)
un tāpat paliek zilgani..ķīmiju nelieku,,tikai kūtsmēslus.

Viss skaidrs... govs slepus rij nitrātus un herbicīdus... :D

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
 
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Mūsdienu K... 21.Decembrī.2024, 21:42 sālītis Pļāpātuve
Lasīt
Karš Austr... 21.Decembrī.2024, 06:57 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
..Valdis.. 12.Decembrī.2024, 13:55 Valduha Pļāpātuve
Lasīt
Sīrija 10.Decembrī.2024, 14:45 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Patronu id... 10.Decembrī.2024, 12:57 Valduha WW2
Lasīt
Otrā front... 02.Decembrī.2024, 06:32 Valduha WW2
Lasīt
Vermahta ž... 25.Novembrī.2024, 14:04 Valduha WW2
Lasīt
Te rakstām... 22.Novembrī.2024, 20:41 zed Pļāpātuve
Lasīt
Āra galdiņ... 28.Oktobrī.2024, 15:30 Valduha Būve
Lasīt
Rusij77 sv... 25.Oktobrī.2024, 09:26 nēģis Pļāpātuve
Lasīt



Šodien forumu apmeklēja: pavasaris7, Bogdanuha, Bogdandmw, Bogdankik


eXTReMe Tracker

Copyright sancho76 © 2008-2024