Šodien Jauno gadu gribēju sākt ar labiem darbiem. Vairākus gadus nebiju cepis burkānu cepumus. Un kā jau izcilie pavāri saka, ka katru nākamo cepienu vajag censties labākus nekā iepriekšējo, tad nolēmu uzlabot savu cepumu ar dabas dotajām pļavas zālēm. Pirmais - katlā izkausēt 300gr margarīna un maisot pievienot kaltētas lauku zāles un drusciņ pielej pienu, lai sutinātos nevis degtu.. Apmēram pēc pusstundas sutinātās zāles ieliekam marlē un izspiežam visu uzsūkušos margarīnu atpakaļ katliņā. Tad pievienojam ēdamkaroti cukuru, miltus un sarīvētus 3 lielus burkānus un masām, lai veidotos bieza konsistence. Pievienojam arī drusciņ sāli un naža galu sodas. Iemaisām. Ar karoti kniebjam pa gabaliņam mīklas un liekam uz pannas un nedaudz piespiežam ar pirkstu. Cepjam apm. 20min 200 grādos. Gatavs! Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
..nu voo..Runājos ar Voldiņu ap pulksten 3jiem dienā..teica vēl neesot no tiem Meiļa cepumiem atžirdzis..Palūgšu Meiļa kungu pāris cepumus man ar pietaupīt...protams ja viss nav aprīts ..kad satiksi,tad iepazīsi..