Efektīva apkures krāsns
|
|
|
|
|
Meilis | Datums: Ceturtdiena, 15.Oktobrī.2020, 08:46 | Komentāri # 54 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) ,bet izplešanās trauks vai tad vaļējs? Tieši tā vaļējs, jo no slēgtām sistēmām man bail... Tur visticamāk mucas augšā bija sakrājusies kaut kāda man nezināma eksplozīva gāze kas smagāka par gaisu. Pēc pirmā sprādziena, kad pēc šoka un mutes nomazgāšanas atgriezos pie iesāktā, vispirms centos ar dzelzs zāģīti turpināt iesākto. Sapratu, ka tas aizņems vairāk kā pusstundu, un paņēmu atkal fleksi. Jo, ja gāze tur bijusi, tad pa jau izzāģēto spraugu atlikušajai gāzei vajadzēja būt izgaisušai atmosfērā. Bet - sekoja otrais sprādziens... Tas nebija tik spēcīgs, bet nobiedēja mani ne mazāk kā pirmais. Tad atkal pēc kādām 15 minūtēm kad nomierinājos, turpināju manuāli ar dzelzs zāģīti...
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
|
|
|
|
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 15.Oktobrī.2020, 21:46 | Komentāri # 60 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Iedomājos vēl, ka tās eļļas mucas nebija ideāli tīras ..es par to tieši pat iedomājos,un laikam jau tur tā vaina būs..,būtu dīzels,vai benzīns,tas ātri izskalojas,bet eļļa.. ..tak jau neviens Tev nepirda centralapkures trubā??
..karōč..Rendas variants..tik tur bija acetilēns,un Tu biji galvenais mucas spridzinātājs..redz,,visvarenais gribēja atkal blīkšķi..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
Komentāru rediģēja 007 - Ceturtdiena, 15.Oktobrī.2020, 21:49
|
|
| |
|
|
|
|
|