Ķieģeļu aka
|
|
|
Ketu | Datums: Otrdiena, 26.Decembrī.2017, 12:26 | Komentāri # 2 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Vairaak bilzu nav? interesanta stelle. Nez kam vina tur domaata, ne jau uudens nemsanai!? Cik veca maaja?
...
|
|
| |
sālītis | Datums: Otrdiena, 26.Decembrī.2017, 12:40 | Komentāri # 3 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2315
Balvu ielāde ...
| Cik noprotu, izpēte tur noteikti turpināsies, tā varbūt dos papildus materiālu versijām. Pie kāpšanas lejā tad gan derētu atcerēties par drošības pasākumiem (CO2, iespējami krītoši ķieģeļi) Pēc šeit pieejamās informācijas es kā sapņotājs pieļautu daudzas versijas (ūdens aka, pagraba telpa, slēptuve, eja) izbūvēm vai to mēģinājumiem. Katrā ziņā interesanti gan. Vai mājas vēsture, tās novietojums, vai akas vieta atrodas/neatrodas mājas piebūvē, akā izmantotie ķieģeļi neko nesaka priekšā?
|
|
| |
|
|
|
|
|
Murīte | Datums: Otrdiena, 26.Decembrī.2017, 20:57 | Komentāri # 9 |
Censonis
Komentāri: 80
Balvu ielāde ...
| Ļoti interesanti. Man pirmais šaujas prātā - pazemes eja , bet pa nopietno, tur jāpēta mājas vēsture, varbūt tā māja uzcelta virsū, aka tur jau bijusi? Lai veicas atklājumos.
Leģendu vācēja
|
|
| |
nēģis | Datums: Trešdiena, 27.Decembrī.2017, 10:10 | Komentāri # 10 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Meili,man pirmais iešāvās prātā šausmene ,,Aplis,, gadus padsmit atpakaļ redzēta.Tur ar bij veca aka zem grīdas,no kuras tā mošķa meitenīte līda laukā Bet ja par tēmu,te noteikti jāveic pētnieciskais darbs,gana interesants atklājums
|
|
| |
Pinus | Datums: Trešdiena, 27.Decembrī.2017, 10:42 | Komentāri # 11 |
Observators
Komentāri: 54
Balvu ielāde ...
| Tajā mājā nav gadījumā daudzi iepriekšējie īrnieki pazuduši bez vēsts?
|
|
| |
|
|
Ketu | Datums: Trešdiena, 27.Decembrī.2017, 19:29 | Komentāri # 14 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Mana versija tai akas bushanai zem maajas ir taada ka, iespeejams tajaas vietaa ir/bija augsti gruntsuudenji un aka buutu kaa savaaceejs/ novadiitaajs lai uudenji neskalojas pa pamatiem. Taa mana taada versija.
...
|
|
| |
|
Ketu | Datums: Trešdiena, 27.Decembrī.2017, 22:55 | Komentāri # 16 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Labs jautaajums. Iespeejams ka, kupols uzmuureets veelaak kad aka paarstaata lietot. tad jaapasakataas vai kiegeli atskiras.
...
|
|
| |
|