GECADO 360E
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foxterjer | Datums: Sestdiena, 07.Maijā.2011, 13:37 | Komentāri # 10 |
Ostaps Benders
Komentāri: 124
Balvu ielāde ...
| Tā ir čaula no kautkāda mistiska- ziloņu gāžamā medību ieroča. Man ar tāda pilna sen atpakaļ bija. Tiesa gan, kalibrs taspats bet "kleima" bija citas rūpnīcas. Pārsvarā šito munīciju ražoja Vācijā, dažādās rūpnīcās, dažādi ražotāji. 360 ir īpaši jaudīgās. Katrā gadījumā stroķis kurā šitās lika iekšā ir medību. Drošivien vectētiņš tiem mūsdienu "Holland&Holland" tipa bliežamajiem- "atslēgas kaulu lauzējiem". Ne pavisam sen lasiju, ka viens vīrs iekš safari, bija no tamlīdzīga bliežamā , guļus stāvoklī šavis pa ziloni... Rezultāts- lauzts atslēgas kauls. Nu parasts latvietis sev tādu aparātu nevarēja atļauties nopirkt... Drošivien kāda buržuja bliežamais bijis. http://www.municion.org/9_3x72r/9_3x72r.htm
Nav miera vairs mūsu zemē, kopš Viestards ir aizgājis veļos. Bet krusta priekšā NEKAD, Zemgaļi nekritīs ceļos.
Komentāru rediģēja foxterjer - Sestdiena, 07.Maijā.2011, 13:51
|
|
| |
fakel | Datums: Sestdiena, 07.Maijā.2011, 15:18 | Komentāri # 11 |
Zintnieks
Komentāri: 303
Balvu ielāde ...
| Paldies pa atbildēm !!! viss skaidrs..
|
|
| |
foxterjer | Datums: Sestdiena, 07.Maijā.2011, 17:03 | Komentāri # 12 |
Ostaps Benders
Komentāri: 124
Balvu ielāde ...
| Quote (Toparso) MG- 34 stobrs bija jāmaina pēc izšautajām 250 patronām Prom jau nemeta. Mainija tāpēc, ka stobrs uzkarstot, sāka "spļaut", vai gluži pretēji- ķīlēt. Atdzesēja, un svieda atkal virsū. Mans vectēvs, kurš pa Volhovas purviem bija blandijies, reiz stāstija, ka vācu ložberim, pēc riktīgas kaujas pēdējā lode pa stobru iztekot.
Nav miera vairs mūsu zemē, kopš Viestards ir aizgājis veļos. Bet krusta priekšā NEKAD, Zemgaļi nekritīs ceļos.
|
|
| |
|
urabus | Datums: Piektdiena, 02.Novembrī.2012, 23:24 | Komentāri # 14 |
Observators
Komentāri: 56
Balvu ielāde ...
| Quote (foxterjer) reiz stāstija, ka vācu ložberim, pēc riktīgas kaujas pēdējā lode pa stobru iztekot. Drošvien skats pa reihsmarku!
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 03.Novembrī.2012, 22:26 | Komentāri # 16 |
Balvu ielāde ...
| Muitnieks, paskaties paaris postus augstaak. Foxterjers jau pateica, kas taa parpatronu. Jā viņai ir 9mm. Ieej tajaa noraadiitajaa saitaa un tur viss aprakstiits
|
|
| |
urabus | Datums: Svētdiena, 04.Novembrī.2012, 01:10 | Komentāri # 17 |
Observators
Komentāri: 56
Balvu ielāde ...
| Njaaaaaa, revolveris.....garam gan tad patronu cilindram (vai kā viņu tur) jābūt...
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 04.Novembrī.2012, 11:24 | Komentāri # 19 |
Balvu ielāde ...
| Muitnieks, nu paskaties uz roku un čaulītes izmēru, tur bez lineāla viss skaidrs... es savos 21 darba gados esmu ar daudz ko tamlīdzīgu saskāries. Un patrona skatos ugunskurā bijusi. otomars, ja vēl čaulīte saglabājusies, tad piemet klāt lineālu, jo savādāk "radošais" strīds līdz Ziemassvētkiem ievilksies
|
|
| |