Es karāi aiziedams !!!!
|
|
Gollums | Datums: Ceturtdiena, 20.Maijā.2010, 16:16 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Re,kādu laiciņu apakļām,iekūlos sev galīgi neraksturīgā nodarbē - paložņāju pa pirmā kara ierakumiem.Un re kas sanāca .Vēl tik plinša pietrūkst un tad var doties mežabrāļos
|
|
| |
|
Gollums | Datums: Ceturtdiena, 20.Maijā.2010, 20:43 | Komentāri # 3 |
Balvu ielāde ...
| Aber gūt,Ōtomār kungs,Jumsm kristāl tīr taisnīb.Mans ne tik vien sargās sav mantīb,bet kad vēl izmakarēs arī plint :shaut:,tad tik sāksēs ist ļembast - došos sirot uz Salacgrīv smiltāj....... - man jau dikt patikt to sveš mant ....
|
|
| |
007 | Datums: Ceturtdiena, 20.Maijā.2010, 21:21 | Komentāri # 4 |
Balvu ielāde ...
| jaaa,kirka toč noderees,ko moneetas no zemes izkalt aaraa
|
|
| |
|
Gollums | Datums: Piektdiena, 21.Maijā.2010, 13:22 | Komentāri # 6 |
Balvu ielāde ...
| Heiiii Ōtomār kungs,a bet Jūs tokš pats pārkāp to s bībels mācīb,jo Jūs takš pats makarē no zem laukē to sveš mant un liek iekš sav ankamber - kā teic vien mācītāš savēm baznīcēniem - neskaties uz maniem darbiem,klausēs manos vārdos ...... Un Jūse te man nebiedē ar to sav metāl cigār,ka nesanāk kā tam Ābram ar to bizzāl,jo kamēr Jūs pa nakt ar siev meņģēsies,ka kād burlak neiestūķē to cigār Jums iekš plīt un ta no rīt Jums var sanākt vien ontlīg blīkšķ zem kafij kannn - man jaf žēl būs to kann,kas aizlidos pa gais Tāpē lobāk taisam līkop - Jūs man dāvin to sav glaun sakt,ko nevarēj pa miljon nevienam iesmērēt un es atstās t čaiņik vesel
|
|
| |
|