Sakarnieku kabelis?
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 17.Augustā.2011, 12:45 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| Vareetu pamekleet uz roktura vai otra galaa( uz metaala) varbuut kaads markjeejums atradiisies... un ja vareetu tuvaak paraadiit kur plikie kabelja vadi redzami... bet iespeejams frichu vai arii CCCP 50-60 gadi
|
|
| |
zvengelis57 | Datums: Ceturtdiena, 18.Augustā.2011, 19:43 | Komentāri # 3 |
Tematiķis
Komentāri: 161
Balvu ielāde ...
| ja mazās dzipslas nav izolētas, kā tas var būt sakarnieku kabelis!
|
|
| |
henrijs | Datums: Ceturtdiena, 18.Augustā.2011, 20:23 | Komentāri # 4 |
Zintnieks
Komentāri: 338
Balvu ielāde ...
| ka izolācija var arī būt laka... pats esmu atradis līdzīgu rūlli tik man bija vadi resnāki!
|
|
| |
urabus | Datums: Sestdiena, 20.Augustā.2011, 13:04 | Komentāri # 5 |
Observators
Komentāri: 56
Balvu ielāde ...
| Quote (zvengelis57) ja mazās dzipslas nav izolētas, kā tas var būt sakarnieku kabelis!
Es jau ar to pašu iedomājos. Bet kas tad tas ir par vadu? :/
Quote (henrijs) ka izolācija var arī būt laka...
Laka nav pārāk neuzticama, ja vads regulāri tiek locīts?
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 20.Augustā.2011, 13:47 | Komentāri # 6 |
Balvu ielāde ...
| urabus, es jau tev rakstiiju- nepiecieshama bilde tuvplaanaa... paraadi kabelja galu ar atkailinaataam ieksheejaam dziislaam... tad arii pateikshu kam tas kabelis domaats
|
|
| |
|
urabus | Datums: Svētdiena, 21.Augustā.2011, 23:46 | Komentāri # 8 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Quote (Tottenkopf) urabus, es jau tev rakstiiju- nepiecieshama bilde tuvplaanaa... paraadi kabelja galu ar atkailinaataam ieksheejaam dziislaam... tad arii pateikshu kam tas kabelis domaats
Bilde, tur augšā, tur stāv jau no trešdienas!!! Cik tuvs tad tas plāns ir vajadzīgs? Tā bilde vai tad nav gana laba? Vairāk jau tur nekā nav!!!Pievienots (21.Augusts.2011, 23:46) --------------------------------------------- Tie kabeļi un spoles laikam bijuši 100 un 1 veids......
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 22.Augustā.2011, 13:32 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| Oi neieveeroju... izskataas peec frichu brunjotaa sakaru kabelja... pameklee uz spoles jaabuut kleimeem
|
|
| |
urabus | Datums: Pirmdiena, 22.Augustā.2011, 21:30 | Komentāri # 10 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Njaaaa, no spoles ir palikusi tikai serde... Un uz tās diemžēl nekā nav. Ā, ir pamats domāt ka ne tikai spoles serde, bet arī rāmis ir bijis no koka, jo turpat, kur bija rullis atradu pamatīgi satrūdējuša koka fragmentus ar 4 leņķa dzelzīšiem ar naglām tajos, un 1 no tiem bija salocīts, varbūt pie vainas bumba, kuras bedre bija netālu.
|
|
| |