Kas tas ir?
|
|
Eduards | Datums: Trešdiena, 01.Novembrī.2017, 18:53 | Komentāri # 251 |
Laipotājs
Komentāri: 22
Balvu ielāde ...
| Nu tad jāmet ārā :,( Pievienots (01.Novembris.2017, 18:53) --------------------------------------------- Nu labi ar to sūdiņu viss skaidrs bet kas varētu būt tas otrs izskatās pēc kādas aizslēga detaļas vai tomēr kastes slēdzis atradām apmēram aiz vācu ierakumiem
.
|
|
| |
|
|
Eduards | Datums: Piektdiena, 03.Novembrī.2017, 07:46 | Komentāri # 254 |
Laipotājs
Komentāri: 22
Balvu ielāde ...
| Interesanti !
.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Didzis | Datums: Otrdiena, 06.Februārī.2018, 09:32 | Komentāri # 270 |
Censonis
Komentāri: 86
Balvu ielāde ...
| Atradu vecas bildes rebusiem, pirms metālzagļi to visu savāca
|
|
| |
Didzis | Datums: Otrdiena, 06.Februārī.2018, 09:34 | Komentāri # 271 |
Censonis
Balvu ielāde ...
| vēl bildes
Komentāru rediģēja Didzis - Otrdiena, 06.Februārī.2018, 09:45
|
|
| |
|
Didzis | Datums: Trešdiena, 07.Februārī.2018, 08:55 | Komentāri # 273 |
Censonis
Balvu ielāde ...
| Jā, es domāju ka tie visi ir WWII netālu no Ērgļiem mājas pagalmā. Sievas vecaistēvs visu vilka pagalmā. Man ir ASV ražoti gultņi un Loyds carier kāpurķēde, 1939 gadā ražoti vācu ratu riteņi, tāpēc secinu , ka visa tehnikai vajadzētu būt no kaujas kurā tika sakauta krievu tanku kolonna pārsvarā Sherman tanki. Pirmais apmēram 4-5 cm, bieza bruņu plāksne. Otrā ir atspere, kuru es domāju no kāda artilērijas rīka. iespējams pie mūsu mājām bija artilērijas pozīcijas. Trešajā bildē ir vācu lidmašinas spārna daļa, kādreiz bija redzams krāsojums. Lidmašina nokrita pļavā netālu no Katrīnas Ērgļu kauju laikā, vietējie divu dienu laikā esot sadalījuši pa sastāvdalām, Lidmašinas alumīnija spārns tika vēlāk izmantots blīvju gatavošanai traktoram.
|
|
| |
|
Didzis | Datums: Trešdiena, 07.Februārī.2018, 11:34 | Komentāri # 275 |
Censonis
Balvu ielāde ...
| Nu labi, es cerēju varbūt ir idejas no kādas tieši tehnikas var atpazīt, bet nu labi
|
|
| |