|
Ziedo vietnes attīstībai!
Sadzīviskas kara ainas
| | | | |
007 | Datums: Svētdiena, 08.Septembrī.2013, 16:54 | Komentāri # 79 |
Balvu ielāde ...
| ...kas tur tajā pēdejā bildē???bez brilles nevaru saprast,,,,zili,,,vai puszili???
|
|
| |
rudis | Datums: Svētdiena, 08.Septembrī.2013, 20:32 | Komentāri # 80 |
Zintnieks
Komentāri: 331
Balvu ielāde ...
| Атас, менты... jeb policija IIIreihā
1. Policijas pārbaude Strasbūrā, interesanti, ka policistam ir mugurā M38 izejamā uniforma, pie zābakiem pieši (!) un pie jostas WWI parauga durklis (bučers) 2. Policijas virsnieks pārbauda posteni Ukrainā, man lika smaidīt brašie ukraiņu puiši šucmaņu uniformās ( zemcilvēkiem izsniedza melno darba formu ikdienas nēsāšanai) 3. Berlīnes policijas skolas kadeti, instruktors, pa blatu, bez ķiveres
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
|
|
| | | | |
Valduha | Datums: Pirmdiena, 09.Septembrī.2013, 12:03 | Komentāri # 84 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Quote (rudis) Izrādās, ka gaisa spēku sastāvā bija ap miljonu lieku cilvēku - lidlauku apkalpe, apsardze, macību iestāžu personāls un tā tālāk. Lieki viņi izrādījās pēc Geringa iecerētās Lielbritānijas nospiešanas uz ceļiem ar "pamatīgu" bombardēšanu, kas izvērtās par Luftwaffe militārā potenciāla veltu izšķiešanu, un neatgriezenisku kvantitatīvā pārsvara zaudējumu. Interesanti, ka uz vācu augstāko virsnieku prasību, lai Luftwaffen-Feld-Divisionen tiktu iekļautas vērmahta sastāvā, Gērings esot iesaucies : "Un lai mani karavīri vērmahta virsnieku skubināti ietu baznīcā?" Te neliels citāts no Heinca Guderiāna memuāriem: "Tikai 1944. gada augustā Hitlers pamanīja sava aviācijas virspavēlnieka trūkumus. Manā un Jodla klātbūtnē Hitlers izlamāja Gēringu: "Gēring! Kara aviācija nav nekam derīga, to pat nevar uzskatīt par patstāvīgu ieroču šķiru! Un jūs esat pie tā vainīgs! Jūs esat sliņķis!"... ...Pēc šīs sarunas es rekomendēju Hitleram nomainīt reihsmaršalu ar kādu spējīgākuaviācijas ģenerāli,,, ...Hitlers atbildēja: "Es to nevaru darīt valstiski politisku apsvērumu dēļ! Partija mani nesapratīs!"
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | |
rudis | Datums: Pirmdiena, 09.Septembrī.2013, 14:39 | Komentāri # 87 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) 2.bilde ir kaut kāds kara teatrāls inscenējums... to var redzēt pēc fona cilvēkiem Nē , vienkārši nevīžoju pierakstīt skaidrojumu - tās ir ložmetējnieku mācības Maskavā. Bet fonā man liekas ir ievainotie no kaut kāda hospitāļa, jo militāristi tik"civīli" nemēdz stāvēt, bet privāto deguna priekšā diez vai rīkotu mācības.
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
|
|
| |
rudis | Datums: Pirmdiena, 09.Septembrī.2013, 17:47 | Komentāri # 88 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote (rudis) vīri ar šveiciešu ķiverēm galvā Laboju pats sevi, izrādās, ka smukā leģenda par šveiciešiem neiet cauri........
Tie ir rumāņi, pašvaks IIIreiha sabiedrotais
|
|
| | | |
rudis | Datums: Pirmdiena, 09.Septembrī.2013, 22:11 | Komentāri # 91 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) Kāda vaina bij Japāņiem? Japāņi izšķirīgajā brīdī (1941/42) nobijās un atstāja vāciešus vienus. Ja japāņi būtu sarosījušies tālajos austrumos un neļāvuši lieliniekiem pārvest uz Eiropu lielā un spēcīgā Tālo austrumu kara apgabala tehniku un ļaudis , tad kara rezultāts varētu būt cits. Turklāt tobrīd japāņiem pilnībā pietiktu tam resursu, bet nu nobijās... Vēlak japāņi iepinās karā ar amerikāņiem, tad jau bija par vēlu.
Komentāru rediģēja rudis - Pirmdiena, 09.Septembrī.2013, 22:39
|
|
| | | | | | | | | |
007 | Datums: Ceturtdiena, 12.Septembrī.2013, 21:42 | Komentāri # 100 |
Balvu ielāde ...
| ...nu ,,,ja mutes neturēsiet...tēmu..kirdik....bildes -super...komenti velk uz politiku......ceru,ka nestrīdēsities,ar mani.........-
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, ArtursA
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|