|
Ziedo vietnes attīstībai!
Pa kara takām (2014-2015)
| |
Meilis | Datums: Pirmdiena, 07.Aprīlī.2014, 23:37 | Komentāri # 51 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Durklis kolēģim interesants... (paskatijos, ka izsolēs apm. 20-30eur) Man šodien viens senais cirvis (tāds pats kā iepriekš Valduham), krievu ķivere... šoreiz izrādījās tukša... tad pie viena ierakumā sūnās ieaugušas kaudze PPSH magazīnas (19gab, bet vēl blakus izraku + 4gab), dažas zenītlielgabala čaulas, un, protams, radziņš( šoreiz kā jau pie 1dienas - stirnu buka) Par cik fočikam nosēdās baterijas, tad bilžu nav...
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| | | | | | | | |
rudis | Datums: Ceturtdiena, 10.Aprīlī.2014, 12:18 | Komentāri # 59 |
Zintnieks
Komentāri: 331
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Interesanti, kāpēc tāds nosaukums? Блокадник - improvizēts durklis, kādus taisīja Ļeņingradā (un citur, kur bija pieejamas arsenāla noliktavas) no salauztiem durkļiem, kas vēl cara laikos tika uzkrāti arsenālos , tiem piemetinot plakanu asmeni, ko varēja lēti pagatavot jebkurā atlsēdznieku darbnīcā. Reizēm taisīja arī pašu apaļo stiprinājumu pie stobra.
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
|
|
| | |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 21.Aprīlī.2014, 22:34 | Komentāri # 61 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Ņemot vērā ka ražīgums tam 1100 -1200 lodes minūtē, tad pēc atrastā patronu daudzuma sapratu ka kāds tur uz 1 sekundi bija nospiedis gaili...
Vels, tu nu atkal jālamājās.. nu cik tad var tādas muļķības rakstīt... it kā jau kādu laiku ar šīm lietām ņemās, bet atkal tai pašā grāvī, kā piemēram TV3 vai tamlīdzīgas televīzijas...
Atceramies un pierakstām- šaušnas tempu nemēra lodes/ minūtē, bet šāvieni/minūtē. sliktākajā gadījumā var uzrakstīt - patronas/minūtē. Ar lodēm mēs nešaujam, bet gan ar patronām.... un ja patrona tiek izšauta, tad tiek izmesta no patrontelpas čaulīte. Nu veči cik var uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem kāpt. Mācamies ieroču un munīcijas uzbūvi, ļoti laba lasāmviela vēlajos, tumšajos vakaros, kad galvā lien domas par Kurzemes okupāciju Munīcijas un ieroču uzbūve un darbības principi
|
|
| | | | | |
Muitnieks | Datums: Otrdiena, 22.Aprīlī.2014, 09:26 | Komentāri # 66 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labrīt! Tad nu beidzot sagaidīju Jūsu atskaiti pa kara takām, pašam nesanāk tagad, atvaļinājums, jāstrādā. No čaulītēm saliktais var būt arī konteineris ar karavīra datiem, esmu lasījis, ka krievu armijā iztrūkstot tiem saskrūvējamiem konteineriem karavīri paši izgatavojuši, bieži no čaulītēm? Medaļa laba, saprotams, ka Vidzemē karojuši Leņingradas aiztāvji. Valduha vai tiešām Tu tās PPŠ patronas pa vienai uzlasīji?
|
|
| |
Valduha | Datums: Otrdiena, 22.Aprīlī.2014, 09:50 | Komentāri # 67 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Quote Muitnieks ( ) Valduha vai tiešām Tu tās PPŠ patronas pa vienai uzlasīji? Tik traks jau neesmu. Lielākā daļa bija "depozīts" zem palielas egles saknēm, bet, testējot jauno pinpointeri, arī pa vienai salasīju krietnu riekšavu! Bija daudz sakņu, un bez šī verķa es būtu ņēmis galu... nākamreiz jāņem līdzi arī maza dārza lāpstiņa, kopā ar pinpointeri tā būs neatsverams palīgs. Tagad es saprotu kāpēc Meilis bija tik saguris, jo viņš, kā vecs stagnāts, neizmanto jauno Minelab pinpointeri... Piedodiet par slēpto reklāmu, bet man par to maksā... Šautenes patronas arī bija vienuviet aizauguša meža ceļa malā.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Komentāru rediģēja Valduha - Otrdiena, 22.Aprīlī.2014, 09:51
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 22.Aprīlī.2014, 11:15 | Komentāri # 68 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Piedodiet par slēpto reklāmu, bet man par to maksā... Ja tev par to maksā, tad ieskaiti procentu Sancho kasē par reklāmas izvietošanu
|
|
| | | | |
007 | Datums: Piektdiena, 25.Aprīlī.2014, 22:18 | Komentāri # 72 |
Balvu ielāde ...
| ..tā rādās,ka man nav vērts kādu laiku atgriezties uz dzimteni,,mani pozīciji jau sen norakti ..bus laikam jauns jumts jāmeklē,,vecais tek
|
|
| | |
007 | Datums: Piektdiena, 25.Aprīlī.2014, 22:37 | Komentāri # 74 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Ērgļu pusē kalnu vairs nav... smuki, plaši norakāti zemes plašumi.... ...nu jaaa,skaidra bilde,,a es ta domāju,kā var būt tur tik saulains laiks..tagad skaidrs..kalnu nav,kas sauli aiztur ..nu ,,es nupat arī veco jumtu salaboju,lai netek ..tagad,būs tā..būs jādalās..citādi nu ja,,kad es to saku
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|