|
Ziedo vietnes attīstībai!
Pa kara taku (vidzemes meži) 2017
| | | | | | | | | | |
Meilis | Datums: Svētdiena, 05.Martā.2017, 19:24 | Komentāri # 10 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Nekas patīkams jau nav bārija nitrāts. ''Bārija nitrāts - spēcīgs oksidētājs, kontakts ar degošu materiālu, var izraisīt ugunsgrēku.'' ''Viela ir toksiska. Viens grams bārija nitrāta var nogalināt veselīgu pieaugušo. Ieelpošana vai norīšana bārija sāļu slāpekļa bīstami cilvēkiem, viela labi uzsūcas caur gļotādu, kairina to. Pēc tam, tas var izraisīt hipokaliēmiju, sirdsdarbības traucējumus, muskuļu traucējumus, nāvi'' Vienīgais mierinājums ka garantijas laiks tam esot 3 gadi.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| | | | | | | | | | |
007 | Datums: Ceturtdiena, 16.Martā.2017, 12:37 | Komentāri # 20 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Valduha, ..nu man gan jāsaka,,reti pretīgs Tu esi..reti pretīgs...ja es pīpošanu nometu,,vai tad esmu nederīgs racēju kolektīvā???..par to štengro dzērienu..smeķē pa laikam man..ja vēl to nebrūķēs,,tad laikam būs jāpasūta kitajozo i-veikalā PVC sieviete,,,
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
Meilis | Datums: Trešdiena, 22.Martā.2017, 15:40 | Komentāri # 21 |
Balvu ielāde ...
| Pa nogali nolaivots godam, pat neapgāzāmies ne reizi. Pienāca šodien arī rakšanas reize. Sākumā aizbraucām apsekot kādu krievu lidmašīnas ''kapa vietu'' purvā. Pagājuši daudzi gadi, daba pamainījusies, bet vietu atradām nekļūdīgi. Voldiņa svaru ''krātera'' bedres ledus izturēja, tur apakšā vismaz 6 metru dziļumā jābūt vēl pašam dzinējam...
Laiciņš foršs, pastaigājām arī pa sausākām vietām. Uzrakos uz zirga mirstīgajām atliekām, kopumā izkasu 6 pakavus, domājams ka tur bijusi SA ''virtuve''. Dienas noslēgumā starp ppš un citu drazu kur gadījās kur ne, bet sarkanarmieša maciņš ar pusrubļiem ir gan.
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 22.Martā.2017, 16:07 | Komentāri # 22 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| ...skaisti..pusrubļi..tur jāskatās,,ir cenā... ..vakar man vecais boļševiks Volodja zvanija un piedziedāja pilnas ausis,,jāaaa,brauksim,es Tev pazvanīšu,...,es jau neko..iepirku alutiņu,i gaidu,,hren tam ne ziņas,ne miņas
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
Meilis | Datums: Trešdiena, 22.Martā.2017, 16:17 | Komentāri # 23 |
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ,jāaaa,brauksim,es Tev pazvanīšu,...,es jau neko..iepirku alutiņu,i gaidu,,hren tam ne ziņas,ne miņas Piedod vecais, mana vaina, viņš mēģināja pierunāt uz Ērgļu pusi, bet sabaidījos par Ērgļu sniega kupenām, pašam Voldiņam laiks arī bij ierobežots. Tā ka pagriezām virzienu uz Inešiem tā teikt ātro racienu līdz 14.00
|
|
| | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|