Patronu identifikācija
|
|
|
|
|
|
|
|
Valduha | Datums: Piektdiena, 10.Novembrī.2017, 14:56 | Komentāri # 81 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) Valduha interesē? Tā izskatās pēc medību patronas. P Polte Armaturen und Maschinenfabrik A.G., Werk Magdeburg, Sachsen - kalibru kaujas patronām friči nemarķēja (ar ļoti retiem izņēmumiem). Bet, paldies, par piedāvājumu.
Quote zed ( ) Kas šīs par patronām?
Skaistas 7,92 x 57 Mauser patronas. Vācu ražojums.
P181 Hugo Schneider A.G., Lampenfabrik, Hugo Schneider Straße, 87, Leipzig O 5, Sachsen - 19. divīzijas kauju vietās viens no izplatītākajiem marķējumiem.
P315 Märkisches Walzwerk GmbH, Strausberg Bez. Postdam
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
shlapkins | Datums: Piektdiena, 10.Novembrī.2017, 17:46 | Komentāri # 82 |
Tematiķis
Komentāri: 169
Balvu ielāde ...
| Papētot izliktās čāulītes(izšautās) lielāko tiesu kapsulā ir apaļs iesitiens,bet dažām garenīgs.Moka jautājums ar ko ir šāutas tās ar gareno iesitien ?
Labāk vienreiz redzēt ,kā simts reiz dzirdēt
|
|
| |
|
|
shlapkins | Datums: Sestdiena, 11.Novembrī.2017, 15:41 | Komentāri # 85 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Jā tieši to biju domājis,paldies Valdis . Tagad man būs vieglāk izprast pozīcijas,zinu vietu kur reiz atradu divu kvadrāt metru lielu laukumu ,kur bija izmētātas tās čaulītes ar gareno iesitienu ...
|
|
| |
|
shlapkins | Datums: Otrdiena, 14.Novembrī.2017, 19:28 | Komentāri # 87 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Daudz laika pavadu facebook.com tur šodien ww1 & ww2 militaria 72 Hour Auctions grupā vakar ieliktas tirgošanā čaulītes ar kodu SS DMW 1938 ,par 3.gb.cena ir uzkāpusi 40eur+5,5eur pasts. Esu nedaudz šokēts,kad cilvēki ir gatavi maksāt tādu naudu,vai tiešām ir tik vērtīgas ?
|
|
| |
|
|
|
|
|
Nor | Datums: Svētdiena, 15.Aprīlī.2018, 20:01 | Komentāri # 93 |
Vietējais guru
Komentāri: 110
Balvu ielāde ...
| Te nu mani "dārgumi" no piemājas zemes, (kur pēc sievastēva vārdiem, fronte nav gājusi pāri ne 1. P.K., ne 2.P.K.), kopš iegādājos ace 350
šodien kartupeļu lauka malā atradu vientuļu čaulīti.
Sapratu, ka vecums nenāk viens, redze nav tā, kas agrāk, cik varēju saredzēt marķējumu- S67/18/8/S vai hwz kas/ paberzēju ar savu veco zobbirsti zem ūdens, vairāk vispār neko nevaru saredzēt.. Esmu diletants gan ar MD, gan metāla attīrīšanā, un, jo vairāk munīcijā un vēsturē; varētu būt tā vācu ražojums pirms 1.Pasaules kara mauzeram? Ceru, ka ar bildēm kaut ko nesalaidu dēlī, un tās būs redzamas. Kā var paspodrināt to marķējumu, lai labāk redz?
|
|
| |
Nor | Datums: Svētdiena, 15.Aprīlī.2018, 20:04 | Komentāri # 94 |
Vietējais guru
Balvu ielāde ...
| Quote Nor ( ) Te nu mani "dārgumi" no piemājas zemes
tomēr ar bildēm salaidu dēlī:D
|
|
| |
|
Nor | Datums: Svētdiena, 15.Aprīlī.2018, 21:21 | Komentāri # 96 |
Vietējais guru
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Klasiska pirmā kara 7,92 x 57 Mauser čaula. Paldies,man nereāli vērtīga pirmā čaulīte pēc visiem izraktajiem un vēl neizraktiem atkritumiem
|
|
| |
|
|
Nor | Datums: Svētdiena, 15.Aprīlī.2018, 21:50 | Komentāri # 99 |
Vietējais guru
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) tā tik turpini vispirms novāc drazu un skaties pēc drazas novākšanas parādīsies arī monētas pēc signālu daudzuma, tā ir tikai drazu aisberga redzamā daļa
Quote 007 ( ) ..bett..ir vēl vikingu zobenns...un katanas atliekas..
aha, un burku vāciņiem līdzīgie priekšmeti ir nindzu slepenie ieroči
|
|
| |
|