Svētdiena, 24.Novembrī.2024, 15:41
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | Karš Austrumukrainā - Page 25 - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]

Ziedo vietnes attīstībai!
Foruma moderators: otomars, Valduha, Meilis  
Karš Austrumukrainā
sālītisDatums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 08:26 | Komentāri # 601
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
Quote 007 ()
..tā tas ir..

nē, tā tas nav gan!
Šobrīd bez fiziskā kara Ukrainā norit arī informatīvais karš visā pasaulē. Pret putina režīma īstenoto genocīdu ar ukraiņu rokām karo ne tikai NATO, bet gan visa demokrātiskā pasaule, arī mēs! Es jau sen esmu izdarījis savu izvēli, kurā pusē stingri nostāties, domājiet arī jūs! Aicinu neizplatīt apšaubāmu informāciju no visādiem čomiem, kuri dažs labs varbūt tiražē vai nu tiešā veidā vai arī pārgremotu kremļa informāciju!
"Lai pavāram laba veselība un labs prāts!"- tieši tā! okk

ValduhaDatums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 08:48 | Komentāri # 602
Stāstnieks

Komentāri: 12306
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote nēģis ()
Zelenskis šķiet jūt,ka būs sūdi.Principā civilizētā pasaule totāli uzmetusi kaimiňu.Tad nu ,lai gaida savu kārtu.

Es par Tevi sāku nedaudz brīnīties... Man gan vairāk šķiet, ka putina apmaksātie Rietumu politiķi, uzmetuši viņu.

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!

ValduhaDatums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 08:53 | Komentāri # 603
Stāstnieks

Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Vietējie iedzīvotāji dedzina krievu pamesto bruņutehniku:

ValduhaDatums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 09:17 | Komentāri # 604
Stāstnieks

Izgājis

ValduhaDatums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 09:19 | Komentāri # 605
Stāstnieks

Izgājis
https://twitter.com/666_man....ef_url=

https://twitter.com/UAWeapo....ef_url=

ValduhaDatums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 09:24 | Komentāri # 606
Stāstnieks

Izgājis
https://twitter.com/UaPeace....ef_url=

sālītisDatums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 10:23 | Komentāri # 607
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
Tikko atkal ziedoju Ukrainai. Man, pirmspensijas bezdarbniekam gan nav daudz tās mantas un naudas, bet, ja okupanti atnāks šeit, tad man vispār neko vairs nevajadzēs. Slava Ukrainai!

KalnietisDatums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 11:12 | Komentāri # 608
Darba rūķis
Komentāri: 252
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Balvu ielāde ...
Nez cik daudz brīvprātīgo no Latvijas jau devušies karot pret krieviem?

nēģisDatums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 12:23 | Komentāri # 609
Zemgales rakaris

Komentāri: 2863
 Izgājis
Oficiāli neviens man šķiet.

sālītisDatums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 12:34 | Komentāri # 610
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Quote nēģis ()

TV kādas dienas atpakaļ stāstīja par to vīru no Jēkabpils, kurš lielgabalu novāca, sapratu, ka viņš iet karot.

007Datums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 12:52 | Komentāri # 611
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
 Izgājis
Quote nēģis ()

..oficiāi viens..tas pats no j-pils.Kalve..ja nemaldos iedalīts gruzijas cīnītāju sastāvā.

..kad satiksi,tad iepazīsi..

rusij77Datums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 18:58 | Komentāri # 612
Zinošs rakaris

Komentāri: 1425
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Quote Valduha ()
Tikko atkal ziedoju Ukrainai. Man, pirmspensijas bezdarbniekam gan nav daudz tās mantas un naudas, bet, ja okupanti atnāks šeit, tad man vispār neko vairs nevajadzēs. Slava Ukrainai!

Man kā tēvam ir mierīga sirds, neesmu atsaldētus bērnus radījis, meita pazvanīja man no Vācijas, zin ka es krenķīgs, šie ar vīru lielu naudu noziedojuši Ukrainas kontā, puika šodiem pateica, ka šim nauda biš no februāra stipendijas bija pāri palikusi, esot pārskaitījis Ukrainas armijai. Es nu tik tiešām nebiju šādu rīcību veicinājis, man mute nevērtos kaut ko tādu saviem bērniem ieteikt.
Pasaule mainās puiši, manu video, kuru pēdējo biju ielicis tā ukraiņu sieviete nošērojusi, vismazāk domāju, ka tas varētu tā notikt, viņiem kara laikā par dzīvību jādomā, priekš manis tā ir liela uzslava, lai gan kad tasīju video, es to taisīju pirmām kārtām priekš sevis, nu tie kas skatījās, visu tur pateicu.

sālītisDatums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 19:49 | Komentāri # 613
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Tikko noskatījos Tavu video. Mēs esam uz viena viļņa. Ieliec, lūdzu, tās ukraiņu sievietes saiti.

rusij77Datums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 00:14 | Komentāri # 614
Zinošs rakaris

Komentāri: 1425
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
sālītis, ielieku fotogrāfiju, nobildēju no savas slejas atmiņai.
Šeit atsauce uz kanālu, kur ļoti sakarīga analītiskā daļa par notiekošo, bijušais KGB vecis taisa, kopā ar putniņu mācījies. Te protams visi video kanālā ir manuprāt intereanti.
https://u.to/CFoKHA

Komentāru rediģēja rusij77 - Sestdiena, 05.Martā.2022, 00:15

nēģisDatums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 01:09 | Komentāri # 615
Zemgales rakaris

Komentāri: 2863
 Izgājis
https://jauns.lv/raksts....r-sites

Pievienots (05.Martā.2022, 01:10)
---------------------------------------------
Nu te Zelenskis kapitāli pateica,baltu patiesību.

ValduhaDatums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 18:23 | Komentāri # 616
Stāstnieks

Izgājis
Quote rusij77 ()
Šeit atsauce uz kanālu, kur ļoti sakarīga analītiskā daļa par notiekošo, bijušais KGB vecis taisa, kopā ar putniņu mācījies. Te protams visi video kanālā ir manuprāt intereanti.

To es skatos jau pusgadu. Esmu pat parakstījies.

https://www.youtube.com/results....%D1%86+

ValduhaDatums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 18:26 | Komentāri # 617
Stāstnieks

Izgājis
Quote nēģis ()
Nu te Zelenskis kapitāli pateica,baltu patiesību.

Bez variantiem. 3. Pasaules karš jau ir sācies. Pēc Ukrainas būs Moldova, Kaukāzs, un tad arī Baltijas valstis. Te gan piebildīšu, ka diez vai tas vājprātis tik ilgi nodzīvos.

sālītisDatums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 19:03 | Komentāri # 618
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Es tomēr ticu, ka Ukraina izturēs. Okupanti iekarotajās pilsētās nevar neko izdarīt. Tauta gatava kailām rokām stāties pretī tiem pretekļiem. Šodien ziņās vienā brīdī pamanīju, ka Ukraina pie Harkovas pāriet pretuzbrukumā. Slikti tikai tas, ka Eiropa joprojām no tiem tur pērk gāzi un naftu. Vai tad nav alternatīvu, piemēram, no Persijas līča? Jā, protams, dārgāk, bet toties tad krievu kara mašīna paliktu pilnīgi bez finansējuma, daudz ātrāk būtu tur pārmaiņas, un pēc tam vēlāk jau ar viņiem atkal varētu tirgoties.

ruketsDatums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 21:22 | Komentāri # 619
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
 Izgājis
Dīvaini, kad visu pasauli baidīja ar kovidu, nekādu baiļu nejutu. Tagad visu pasauli baida ar karu- nekādu emociju. Ja jūs nedzīvojat tagad, nav nekādas jēgas dzīvot rīt. Visu laiku baidīties- priekš kam?
Viss būs labi, pat ja atomkarš, pasaule turpinās eksistēt, varbūt tikai bez mums. Nu un?

Pievienots (05.Martā.2022, 21:24)
---------------------------------------------
Dievs, svētī Latviju!

Kas tas ir un cik tas maksā?

KalnietisDatums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 21:47 | Komentāri # 620
Darba rūķis
Komentāri: 252
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Balvu ielāde ...
Tikko skatījos video, kur sagūstītajam krievu karavīram māte stāsta, ka sazinājusies ar viņa armijas daļu. Tur atbildējuši ka viņš ir slēdzis līgumu un tagad viņam par dzimtenes nodevību draud 20gadi līdz mūža ieslodzījums. Krievijai savējos nevajag.

ValduhaDatums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 22:20 | Komentāri # 621
Stāstnieks

Izgājis
Quote rukets ()
Dīvaini, kad visu pasauli baidīja ar kovidu, nekādu baiļu nejutu. Tagad visu pasauli baida ar karu- nekādu emociju. Ja jūs nedzīvojat tagad, nav nekādas jēgas dzīvot rīt. Visu laiku baidīties- priekš kam?

Te par bailēm neviens nerunā. Te ir runa par faktiem, un iespējamajiem faktiem. Tā teikt, faktu konstatācija.

ruketsDatums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 22:27 | Komentāri # 622
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
 Izgājis
Quote Valduha ()
, faktu konstatācija

Nepiekrītu. Šeit ir emocijas. Un tas ir normāli. Tāpēc mēs esam cilvēki ;)

Kas tas ir un cik tas maksā?

ValduhaDatums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 22:58 | Komentāri # 623
Stāstnieks

Izgājis
Quote rusij77 ()
Quote Valduha ()

Man kā tēvam ir mierīga sirds, neesmu atsaldētus bērnus radījis, meita pazvanīja man no Vācijas, zin ka es krenķīgs, šie ar vīru lielu naudu noziedojuši Ukrainas kontā, puika šodiem pateica, ka šim nauda biš no februāra stipendijas bija pāri palikusi, esot pārskaitījis Ukrainas armijai. Es nu tik tiešām nebiju šādu rīcību veicinājis, man mute nevērtos kaut ko tādu saviem bērniem ieteikt.
Pasaule mainās puiši, manu video, kuru pēdējo biju ielicis tā ukraiņu sieviete nošērojusi, vismazāk domāju, ka tas varētu tā notikt, viņiem kara laikā par dzīvību jādomā, priekš manis tā ir liela uzslava, lai gan kad tasīju video, es to taisīju pirmām kārtām priekš sevis, nu tie kas skatījās, visu tur pateicu.

Kā tā? Pri čom te Valduha, ja to rakstījis Sālītis? :)
Tavu video biju palaidis garām. Nupat "pārvērtu" skatāmā veidolā.
Labs stāsts. Tomēr ir viena nianse - te runa nav par tautībām, bet par pilsoņiem. Ja krievi Harkovā bombardē guļamrajonus, kuros arī dzīvo krievi (Harkova ir viena no viskrieviskākajām Ukrainas pilsētām, apmēram 90% krievvalodīgo), tad nacionalitātei te nav nozīmes. Te visu izsaka pilsoniskā piederība. Paskaties, kas notiek Hersonā, arī krievvalodīgo pilsētā. Šodien Ukrainas armijā karo gan krievi, gan ukraiņi.
Te stāsts ir par to, ka Ukrainas pilsoņi, maigi izsakoties, iebilst pret iespēju, kļūt par Krievijas pilsoņiem. Un tā ir pavisam cita motivācija.
No foruma reibert.info vien čoms jau labi sen stāstīja - viņš bija dzimis un audzis kā krievvalodīgs ukrainis. Bet kopš 2014. gada notikumiem runā tikai un vienīgi ukrainiski. Te runa ir par Ukrainas pilsoniskās nācijas dzimšanu.
Faktiski putins ir viens riktīgs "rietumu spiegs, vai diversants". Pateicoties viņam, atdzima, vien uz papīra esošais NATO, un saformējās Ukrainas nācija. Paldies Tev vova! paldies

ValduhaDatums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 23:08 | Komentāri # 624
Stāstnieks

Izgājis
Quote rukets ()
Nepiekrītu. Šeit ir emocijas. Un tas ir normāli. Tāpēc mēs esam cilvēki

Ja Tev tās ir tikai emocijas, tad tās ir Tavas problēmas. Man, Krievijas agresija ir fakta konstatēšana. Un arī tas ir normāli. Emocijas rodas, kad redzi kā mērķtiecīgi tiek iznīcināti civiliedzīvotāji.
Sadegušie, un izkropļotie okupantu līķi manī neizraisa emocijas. Ja nu vienīgi atvieglojumu.

ValduhaDatums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 23:24 | Komentāri # 625
Stāstnieks

Izgājis
Ar ko atšķiras Ukrainas pilsoņi no Krievijas pilsoņiem? Ar to, kā sākās Maidans.
Ukraiņu studentu protestantus viņu teltīs vienā naktī brutāli piekāva OMON vienības. Nākamajā dienā ielās izgāja viņu vecāki.
Kad Krievijas pilsētās OMONs klapēja jauniešus, viņu vecāki vien noskatījās.

Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Otrā front... 24.Novembrī.2024, 08:17 Valduha WW2
Lasīt
Karš Austr... 24.Novembrī.2024, 08:12 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Mūsdienu K... 22.Novembrī.2024, 22:27 sālītis Pļāpātuve
Lasīt
Te rakstām... 22.Novembrī.2024, 20:41 zed Pļāpātuve
Lasīt
Vermahta ž... 19.Novembrī.2024, 16:28 Valduha WW2