|
Ziedo vietnes attīstībai!
Karš Austrumukrainā
| | | | | | | | |
Kalnietis | Datums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 11:12 | Komentāri # 608 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Nez cik daudz brīvprātīgo no Latvijas jau devušies karot pret krieviem?
|
|
| | | | |
rusij77 | Datums: Piektdiena, 04.Martā.2022, 18:58 | Komentāri # 612 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Tikko atkal ziedoju Ukrainai. Man, pirmspensijas bezdarbniekam gan nav daudz tās mantas un naudas, bet, ja okupanti atnāks šeit, tad man vispār neko vairs nevajadzēs. Slava Ukrainai! Man kā tēvam ir mierīga sirds, neesmu atsaldētus bērnus radījis, meita pazvanīja man no Vācijas, zin ka es krenķīgs, šie ar vīru lielu naudu noziedojuši Ukrainas kontā, puika šodiem pateica, ka šim nauda biš no februāra stipendijas bija pāri palikusi, esot pārskaitījis Ukrainas armijai. Es nu tik tiešām nebiju šādu rīcību veicinājis, man mute nevērtos kaut ko tādu saviem bērniem ieteikt. Pasaule mainās puiši, manu video, kuru pēdējo biju ielicis tā ukraiņu sieviete nošērojusi, vismazāk domāju, ka tas varētu tā notikt, viņiem kara laikā par dzīvību jādomā, priekš manis tā ir liela uzslava, lai gan kad tasīju video, es to taisīju pirmām kārtām priekš sevis, nu tie kas skatījās, visu tur pateicu.
|
|
| | | | | | |
sālītis | Datums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 19:03 | Komentāri # 618 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Es tomēr ticu, ka Ukraina izturēs. Okupanti iekarotajās pilsētās nevar neko izdarīt. Tauta gatava kailām rokām stāties pretī tiem pretekļiem. Šodien ziņās vienā brīdī pamanīju, ka Ukraina pie Harkovas pāriet pretuzbrukumā. Slikti tikai tas, ka Eiropa joprojām no tiem tur pērk gāzi un naftu. Vai tad nav alternatīvu, piemēram, no Persijas līča? Jā, protams, dārgāk, bet toties tad krievu kara mašīna paliktu pilnīgi bez finansējuma, daudz ātrāk būtu tur pārmaiņas, un pēc tam vēlāk jau ar viņiem atkal varētu tirgoties.
|
|
| |
rukets | Datums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 21:22 | Komentāri # 619 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Dīvaini, kad visu pasauli baidīja ar kovidu, nekādu baiļu nejutu. Tagad visu pasauli baida ar karu- nekādu emociju. Ja jūs nedzīvojat tagad, nav nekādas jēgas dzīvot rīt. Visu laiku baidīties- priekš kam? Viss būs labi, pat ja atomkarš, pasaule turpinās eksistēt, varbūt tikai bez mums. Nu un?Pievienots (05.Martā.2022, 21:24) --------------------------------------------- Dievs, svētī Latviju!
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
Kalnietis | Datums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 21:47 | Komentāri # 620 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Tikko skatījos video, kur sagūstītajam krievu karavīram māte stāsta, ka sazinājusies ar viņa armijas daļu. Tur atbildējuši ka viņš ir slēdzis līgumu un tagad viņam par dzimtenes nodevību draud 20gadi līdz mūža ieslodzījums. Krievijai savējos nevajag.
|
|
| | | |
Valduha | Datums: Sestdiena, 05.Martā.2022, 22:58 | Komentāri # 623 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote rusij77 ( ) Quote Valduha () Tikko atkal ziedoju Ukrainai. Man, pirmspensijas bezdarbniekam gan nav daudz tās mantas un naudas, bet, ja okupanti atnāks šeit, tad man vispār neko vairs nevajadzēs. Slava Ukrainai!
Man kā tēvam ir mierīga sirds, neesmu atsaldētus bērnus radījis, meita pazvanīja man no Vācijas, zin ka es krenķīgs, šie ar vīru lielu naudu noziedojuši Ukrainas kontā, puika šodiem pateica, ka šim nauda biš no februāra stipendijas bija pāri palikusi, esot pārskaitījis Ukrainas armijai. Es nu tik tiešām nebiju šādu rīcību veicinājis, man mute nevērtos kaut ko tādu saviem bērniem ieteikt. Pasaule mainās puiši, manu video, kuru pēdējo biju ielicis tā ukraiņu sieviete nošērojusi, vismazāk domāju, ka tas varētu tā notikt, viņiem kara laikā par dzīvību jādomā, priekš manis tā ir liela uzslava, lai gan kad tasīju video, es to taisīju pirmām kārtām priekš sevis, nu tie kas skatījās, visu tur pateicu.
Kā tā? Pri čom te Valduha, ja to rakstījis Sālītis? Tavu video biju palaidis garām. Nupat "pārvērtu" skatāmā veidolā. Labs stāsts. Tomēr ir viena nianse - te runa nav par tautībām, bet par pilsoņiem. Ja krievi Harkovā bombardē guļamrajonus, kuros arī dzīvo krievi (Harkova ir viena no viskrieviskākajām Ukrainas pilsētām, apmēram 90% krievvalodīgo), tad nacionalitātei te nav nozīmes. Te visu izsaka pilsoniskā piederība. Paskaties, kas notiek Hersonā, arī krievvalodīgo pilsētā. Šodien Ukrainas armijā karo gan krievi, gan ukraiņi. Te stāsts ir par to, ka Ukrainas pilsoņi, maigi izsakoties, iebilst pret iespēju, kļūt par Krievijas pilsoņiem. Un tā ir pavisam cita motivācija. No foruma reibert.info vien čoms jau labi sen stāstīja - viņš bija dzimis un audzis kā krievvalodīgs ukrainis. Bet kopš 2014. gada notikumiem runā tikai un vienīgi ukrainiski. Te runa ir par Ukrainas pilsoniskās nācijas dzimšanu. Faktiski putins ir viens riktīgs "rietumu spiegs, vai diversants". Pateicoties viņam, atdzima, vien uz papīra esošais NATO, un saformējās Ukrainas nācija. Paldies Tev vova!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:12 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|