|
Ziedo vietnes attīstībai!
Karš Austrumukrainā
| | | |
Muitnieks | Datums: Otrdiena, 06.Aprīlī.2021, 08:58 | Komentāri # 353 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labdien! Tehnika pa dzelzceļu tiek pārsviesta pat no Sibīrijas. Kā kaujā pie Maskavas 1941.gadā tikai tagad jalikvidē fašistiskais režīms Ukrainā. Lai gan visi apskatnieki saka, ka tā esot tikai pakazuha. Ka Putins neiesaistīsies liela mēroga kaujas operācijā, viņam patīkot tādi varianti, kā Kalnu Karabahs, kur var aizstāvēt krievvalodīgos? No otras puses Putinam esot izveidojusies opozīcija kremlī, kas šo grib norakt, cik taisnības grūti pateikt, bet tādā gadījumā, lai Putins nezaudētu varu un iegūtu tautas acīs varoņa oreolu viņš var sākt karu Ukrainā neskatoties ne uz ko? Ja tas tā notiksies, tad varēšim paskatīt, ko amerikosi darīs, lai gan Ukraina nav NATO valsts un 6.pamts uz to neatiecas?
|
|
| | | | | | | | | | | | |
Valduha | Datums: Piektdiena, 16.Aprīlī.2021, 10:48 | Komentāri # 365 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Daļēji piekritīšu. Visa spēku koncentrācija notiek atklāti. Bruņutehniku pārvieto nemaskētu gaišā dienas laikā. Skaidrs, ka tā ir iebiedēšana. Bet kas tam vecim, kurš ir reāli smagi slims (tīri no medicīniskā viedokļa), un jau otro gadu tup bunkurā, var ienākt galvā, mēs nevaram prognozēt. Karaspēka izvēršana uzbrukumam, ir saistīta ar noteiktām likumsakarībām. Nevar ilgstoši turēt karaspēku šādā stāvoklī, jo tas, neizbēgami, noved pie karavīru degradācijas. Vietējās sievietes, alkohols, utt. Vai nu jāsāk karadarbība, vai jāatvelk karaspēks. Karaspēka atvilkšana nozīmētu Krievijas (Putina) vājumu. Šaubos vai slimais vīrs to pieļaus. Ja dienas ir skaitītas, tad labāk aiziet ar skaļu blīkšķi. Te gan nav nekā smieklīga, jo tādā gadījumā, viņš sev līdzi paņems vairākus tūkstošus dvēseļu...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
Valduha | Datums: Piektdiena, 16.Aprīlī.2021, 11:20 | Komentāri # 367 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Kas man ir mīkla, kāpēc viņš to neizdarīja 2014. gadā? Tad ukraiņiem nebija armijas, kā tādas. Tos salobonus, kas pavadīja sev nolikto laiku kazarmās, par armiju nevarēja saukt. Bija daži brīvprātīgo bataljoni, bet ar tiem nepietiktu. Acīmredzot, Kremļa punduris bija tik apmierināts ar tautas atbalstu Krimas aneksijai, ka ar to pietika. Bet, kā izrādījās, Krima bez ūdens ir tuksnesis... Tagad lieta ir krietni sarežģītāka. Ukrainai ir armija, kas jau 7 gadus "ostījusi pulveri". Vienīgais Krievijas trumpis ir pārsvars gaisā. Bez aviācijas, sauszemes operācijās, viņiem nav izredžu. Ko ukraiņi var likt pretīm? Nezinu. Par viņu šābrīža gaisa aizsardzību man nav sakarīgas informācijas.
|
|
| |
nēģis | Datums: Piektdiena, 16.Aprīlī.2021, 11:26 | Komentāri # 368 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Acīmredzot, Kremļa punduris bija tik apmierināts ar tautas atbalstu Krimas aneksijai, ka ar to pietika. Es domāju tieši to pašu,tad neko vairāk nevajadzēja,ar to pietika tautas un paša pašapziņas celšanai Pievienots (16.Aprīlī.2021, 11:30) --------------------------------------------- Nu nezinu,smagi smagi,te noteikti vajadzētu NATO palīdzēt,kaut arī nav dalībvalsts,bet viņiem nav iekšas,lai gan tehnoloğijas tālu priekšā. Pievienots (16.Aprīlī.2021, 11:32) --------------------------------------------- Es piekrìtu tam teicienam,,neviena paaaudze bez kara nav iztikusi",lai kā arī to negribētos.
|
|
| |
Valduha | Datums: Piektdiena, 16.Aprīlī.2021, 12:14 | Komentāri # 369 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) Nu nezinu,smagi smagi,te noteikti vajadzētu NATO palīdzēt,kaut arī nav dalībvalsts,bet viņiem nav iekšas,lai gan tehnoloğijas tālu priekšā. Nezinu, cik tas ir reāli, bet vienīgā iespēja ir noslēgt līgumu par gaisa patrulēšanu.
Quote nēģis ( ) Es piekrìtu tam teicienam,,neviena paaaudze bez kara nav iztikusi",lai kā arī to negribētos. Dēlam jau no mazotnes esmu teicis, ja būs karš ar Krieviju, tad es to nepārdzīvošu, bet vismaz vienu krieveli sev kapā līdzi paņemšu.
|
|
| | | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|