|
Ziedo vietnes attīstībai!
Karš Austrumukrainā
| | | | |
Kalnietis | Datums: Trešdiena, 23.Februārī.2022, 22:51 | Komentāri # 429 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Cerams ka Putins arī tic NATO 5.panta spēkam.
|
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | |
nēģis | Datums: Ceturtdiena, 24.Februārī.2022, 21:45 | Komentāri # 446 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Mana nostāja šajā jautājumā nav mainijusies.Pie visa vainīga ir Eiropa,galvenokārt vadošās valstis,tas ir Francija un Vācija.Tātad eiropa kopumā neapzinās sekas,jo nemācas no vēstures.Te paralēles var vilkt ar otro pasaules karu,domaju ar to kā Hitlers paņēma valstiņu pec valstiņas,bet valstis,kas spēja ko ietekmēt,nedarija laicīgi visu nepieciešamo, lai apturētu to un gala rezultātā Eiropa bij iznīcināta. Piebildīšu,ka man žēl Ukrainas,bet nebūs žēl pārējās valstis uz rietumiem,ja krievija ies tālāk(domāju laika jautājums),ja esmu to jau teicis,tad atkartošos -Eiropa ir to pelnijusi ar savu nožēlojamo un gļēvo rīcību.Prātā nak viens Čerčila teiciens :,,Jums piedāvāja karu,jūs atteicāties, tagad dabūsiet karu un negodu"- kaut kā tā apmēram skanēja.Pievienots (24.Februārī.2022, 21:54) --------------------------------------------- Par sankcijām smieklīgajām runājot-atminos vienu krievu režisora izteicienu dažas dienas atpakaļ-,,Jus nepazīstat parasto krievu cilvēku,viņš var dzīvot lielā trūcībā un pat badā ilgi idejas vārdā ticot vadonim''
|
|
| | | |
Valduha | Datums: Piektdiena, 25.Februārī.2022, 06:20 | Komentāri # 449 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) Mana nostāja šajā jautājumā nav mainijusies.Pie visa vainīga ir Eiropa,galvenokārt vadošās valstis,tas ir Francija un Vācija.Tātad eiropa kopumā neapzinās sekas,jo nemācas no vēstures.Te paralēles var vilkt ar otro pasaules karu,domaju ar to kā Hitlers paņēma valstiņu pec valstiņas,bet valstis,kas spēja ko ietekmēt,nedarija laicīgi visu nepieciešamo, lai apturētu to un gala rezultātā Eiropa bij iznīcināta. Piebildīšu,ka man žēl Ukrainas,bet nebūs žēl pārējās valstis uz rietumiem,ja krievija ies tālāk(domāju laika jautājums),ja esmu to jau teicis,tad atkartošos -Eiropa ir to pelnijusi ar savu nožēlojamo un gļēvo rīcību.Prātā nak viens Čerčila teiciens :,,Jums piedāvāja karu,jūs atteicāties, tagad dabūsiet karu un negodu"- kaut kā tā apmēram skanēja.
Pilnībā piekrītu. Acīm atvērties vajadzēja jau 2008. gadā pēc iebrukuma Gruzijā.
Quote nēģis ( ) Par sankcijām smieklīgajām runājot
Nesaki vis, visi Krmļa neapmaksātie krievu ekonomisti ir vienisprātis - šīs sankcijas pamazām atsviedīs Krieviju "akmens laikmetā". Vai tās apstādinās karu? Nē, karu izbeigt var tikai un vienīgi ukraiņu tauta, to uzvarot.
Quote rukets ( ) Cerams tavu tekstu neizdzēsīs, es jau dabūju brāzienu par savu viedokli
Redzi, šajā forumā kaut mazākais mājiens par to, ka putinam nebija izvēles, tiks izdzēsts. Vari izpausties ANTIK-WAR. Tur atradīsi domubiedrus.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:12 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|