Karš Austrumukrainā
|
|
|
|
Kalnietis | Datums: Piektdiena, 25.Februārī.2022, 20:21 | Komentāri # 478 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Mana nākotnes vīzija ir līdzīga Nēģa aprakstītajai. Eiropieši negrib iziet no savas komforta zonas un cer ka viņus tas neskars, bet ASV tik noskatīsies uz to visu.
|
|
| |
Valduha | Datums: Piektdiena, 25.Februārī.2022, 21:44 | Komentāri # 479 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) Man tiešām kauns,milzīgs kauns,galvenokārt par Franciju un Vāciju-pēc viņu stabules visi pārējie dejo.
Dīvaini, bet es neizjūtu kaunu. Lai vācieši un franči paši kaunās. Latvija, tāpatkā citas Baltijas valstis un Polija ir devušas krietnu artavu Ukrainas aizsardzībai.
Quote Kalnietis ( ) Mana nākotnes vīzija ir līdzīga Nēģa aprakstītajai. Eiropieši negrib iziet no savas komforta zonas un cer ka viņus tas neskars, bet ASV tik noskatīsies uz to visu.
Veči, vēlreiz atkārtošu, beidziet vaimanāt
Te runājam par to, kas notiek Ukrainā, nevis Vācijā.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
rukets | Datums: Piektdiena, 25.Februārī.2022, 21:46 | Komentāri # 480 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) Teikšu pavisam godīgi,esmu gatavs doties palīgā Nestreb karstu, ir tāds teiciens- sakārto savu māju un tad ej kārto pasauli.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
|
nēģis | Datums: Piektdiena, 25.Februārī.2022, 22:27 | Komentāri # 482 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) Nestreb karstu, ir tāds teiciens- sakārto savu māju un tad ej kārto pasauli ,,Mana māja" nekad nebūs kārtībā.Un,ja tu domā,ka sakārtosi vispirms ,,savu māju",tad tu esi naivs.Pievienots (25.Februārī.2022, 22:47) --------------------------------------------- Sālīti,vai šī ir tā ziedojuma saite? https://gribupalidzetbegliem.lv/par-mums/ Kaut kā nevieš uzticību.
|
|
| |
rukets | Datums: Piektdiena, 25.Februārī.2022, 22:50 | Komentāri # 483 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) tad tu esi naivs. Esmu saukts arī sliktākos vārdos Pievienots (25.Februārī.2022, 22:55) --------------------------------------------- Nosodu uzbrucējus, jūtu līdz tiem kam uzbrūk. Lai Dievs sargā manu tēvu zemi. Pievienots (25.Februārī.2022, 22:58) --------------------------------------------- Dievs, svētī Latviju!
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
|
|
|
007 | Datums: Sestdiena, 26.Februārī.2022, 10:57 | Komentāri # 487 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) akar ukriņi pamanījušies notriekt divas krievu transportlidmašīnas IL-76 ar desantniekiem. ..no kurienes ziņas..pagājušo nakti at trijiem lasīju,ka notriekts viena..Pievienots (26.Februārī.2022, 11:45) --------------------------------------------- https://www.tvnet.lv/7463520....desantu
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
|
|
|
|
|
Kalnietis | Datums: Sestdiena, 26.Februārī.2022, 22:21 | Komentāri # 493 |
Darba rūķis
Balvu ielāde ...
| Redzēju video ar interviju, runāja viena no divu gūstā saņento puišeļu tēvs, tos pušeļus sagūstīja un rādīja 24.02 Oficiālā krievija ziņo ka zaudējumu nav. Ukrainai vēl ir cerības, un jo ilgāk Ukraiņi noturēsies, jo lielākas cerības viņiem ir. Jo putina režīmu, bez atomkara var gāst tikai paši krievi.
|
|
| |
sālītis | Datums: Sestdiena, 26.Februārī.2022, 22:33 | Komentāri # 494 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote Kalnietis ( ) Oficiālā krievija ziņo ka zaudējumu nav. "Melu tēvs"- tā Maskavas ziņas sauca mana nelaiķa omamma (lai viņai vieglas smiltis!) Tie toreiz bija padumjie laiki. Kā redzams, nekas šodien nav mainījies. Jā, par kritušajiem dzirdēju versiju, ka kolonnās līdzi ejot arī pārvietojamās krematorijas, lai atrisinātu neērto cinka zārku problēmu. Un tad jau vienkārši- karavīra pelnus turpat var izkaisīt un mātēm teikt, ka bezvēsts pazudis vai dezertējis, lai meklē paši.Pievienots (26.Februārī.2022, 22:36) ---------------------------------------------
Quote Valduha ( ) Kārtējā iznīcinātā Krievijas autokolonna Harkovas pievārtē: šis skats ļoti atgādina Somijas ziemas karu. Nē, ilgi viņi patiesību nespēs noslēpt....
|
|
| |
Kalnietis | Datums: Sestdiena, 26.Februārī.2022, 22:45 | Komentāri # 495 |
Darba rūķis
Balvu ielāde ...
| Cik sapraptu, Ukraiņi publicē internertā, identificēto nošauto krievu datus, lai vecāki redz. Pievienots (26.Februārī.2022, 22:46) --------------------------------------------- Arī sagūstīto.
|
|
| |
|
|
|
|
|