Karš Austrumukrainā
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valduha | Datums: Svētdiena, 06.Martā.2022, 10:41 | Komentāri # 635 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) e jau pat tiesības uz to, lai iespējami ar godu tiktu apglabāts ar savu vārdu, tiek brutāli atņemtas. Vai tiešām tām Krievijas mātēm nerodas jautājumi par to, kāpēc viņu dēli nedod ziņas? Nu jau viņu ir gana daudz. Vai tiešām 21. gadsimtā ir iespējams tā noslāpēt informāciju? Kas, viņi savstarpējās sarunās nekādu informāciju cits citam nenodod?
Kādas ziņas? Viņu dēliem mobilie pa lielākai daļai ir atņemti. Un ja uzzina, ka dēls ir kritis, tad lielākai daļai ir uzskats, ka viņš kritis, aizstāvot Krieviju. Bija video ar krievu sievieti, kura no karaspēka daļas, vai kara komisariāta (vairs neatceros) saņēmusi ziņu par dēla nāvi. Žurnāliste pavaicāja, kas atvedis "pohoronku"? Atbide mani šokēja - to atsūtīja pa WatsApp. Man, kā latvietim praktiskajam, skaidrs - tā iznāk lētāk.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
|
|
|
sālītis | Datums: Pirmdiena, 07.Martā.2022, 09:38 | Komentāri # 641 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Šī bilde, manuprāt, tiešām raksturo to, kas notiek šobrīd krievijā. Kas tā ir par tautu, kam savu dēlu liktenis neinteresē? Labi, pieņemsim, daudzi neapjēdz to, kas notiek Ukrainā. Bet ilgstošs klusums no dēliem? Vai tas nesāktu radīt jautājumus? Vai arī viņi visu zina, bet ir un paliek savā pašnāvnieciski pārliecinātajā fašistu pārliecībā? Atceramies putina teikto "oņi vse vzdohnut, a mi buģem v raju!" (''viņi visi nosprāgs, bet mēs būsim paradīzē!")
|
|
| |
Valduha | Datums: Pirmdiena, 07.Martā.2022, 10:01 | Komentāri # 642 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Redz, psihologi izskaidro šo fenomenu vienkārši. Cilvēks negrib ticēt tam, kas viņam šķiet nepieņemams. Aizvakar sazvanījos ar savu Pēterburgas draugu. Ilgi man nācās klausīties viņa pārmetumus. Teicu - es Tev zvanu nevis kā potencionālais ienaidnieks, bet kā draugs, kuram neinteresē Tavs viedoklis par notiekošo. Es gribu zināt, kā jums iet. Viņš teica, ka jaunieši nodod Krieviju, jo mūk uz ārzemēm. Arī viņa meita ar znotu svētdien taisījās lidot uz Baku, pēc tam uz Tbilisi (Krievijai nav tiešo reisu ar Gruziju). Sarunas laikā pienāca ziņa, ka no svētdienas visi aviācijas reisi ir atcelti. Skaidroju viņam, ka uz Gruziju pa tiešo var aizbraukt ar auto. Šo variantu izmantoja vairums krievu blogeru. Kāda reakcija? Viņa pēdējie vārdi bija, ka pats gatavs meitu un znotu aizvest līdz robežai. Runas par Krievijas nodevību vairs nebija. Sarunu pārtraucām, jo viņam bija jāsazinās ar meitu par šo iespēju.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Pirmdiena, 07.Martā.2022, 11:19 | Komentāri # 645 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Aizvakar sazvanījos ar savu Pēterburgas draugu. Ilgi man nācās klausīties viņa pārmetumus. ..Pastāsti tuvāk..Pievienots (07.Martā.2022, 11:51) --------------------------------------------- Vācijas ministri bažīgi par lēmumu aizliegt Krievijas naftas un gāzes importu https://www.apollo.lv/7470638....importu ...loģisks iznākums..jo pārāk liela atkarība eiropai ir no krievzemes gāzes,un naftas.. ..tā nu tas ir..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
|
|
|
|
|