|
Ziedo vietnes attīstībai!
Karš Austrumukrainā
| | | |
rukets | Datums: Ceturtdiena, 13.Jūnijā.2024, 21:45 | Komentāri # 2478 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Šis nemāj, šis met salto: Lai Dievs tev stāv klāt, izskatās ka galīgi smadzenes esi izdirsis ja vari par ko tādu priecāties.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | |
rukets | Datums: Ceturtdiena, 13.Jūnijā.2024, 22:32 | Komentāri # 2480 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) Labs krievs ir beigts krievs Šādās diskusijās jau pretīgi piedalīties. Ja tādas ir tavas domas man tevis žēl. Ceru ka pašam nekad nevajadzēs savas zarnas pa zemi vākt, varbūt tad nāks apskaidrība, bet tad būs par vēlu.
|
|
| | | | | |
Valduha | Datums: Piektdiena, 14.Jūnijā.2024, 08:35 | Komentāri # 2485 |
Stāstnieks
Komentāri: 12299
Balvu ielāde ...
| Neliela atkāpe.
1. Nešaubos, ka šo tēmu skatās arī Latvijas krievvalodīgie iedzīvotāji. Ceru, ka lielākā daļa no jums saprot, ka ar jēdzienu "krievs", es domāju Krievijas armijas karavīrus, nevis etniskos krievus. Pilnībā piekrītu, ka tas nav īsti politkorekti. Tāpēc, ja kaut vienam foruma apmeklētājam tas šķiet aizskaroši, droši uzrakstiet. Turpmāk mainīšos. 2. Neliels paskaidrojums šī posts sakarā:
Quote rukets ( ) Lai Dievs tev stāv klāt, izskatās ka galīgi smadzenes esi izdirsis ja vari par ko tādu priecāties. Jā, es priecājos par katra okupanta nāvi. Jo baisāka viņa nāve, jo lielāks prieks. Tā es jūtos, smadzenes izdirsis. Nebūtu Krievija iebrukusi Ukrainā, nebūtu smadzenes izdirsis. Tad nepriecātos, ja Tambovas guberņā krievu karavīram kaut kāda negadījuma rezultātā izritinātos zarnas.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
Valduha | Datums: Piektdiena, 14.Jūnijā.2024, 11:04 | Komentāri # 2487 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Jā, es priecājos par katra okupanta nāvi. Jo baisāka viņa nāve, jo lielāks prieks. Tā es jūtos, smadzenes izdirsis. Nebūtu Krievija iebrukusi Ukrainā, nebūtu smadzenes izdirsis. Tad nepriecātos, ja Tambovas guberņā krievu karavīram kaut kāda negadījuma rezultātā izritinātos zarnas. Nu re, drona sprādziens atrāva okupantam abas kājas.
https://videos.cnscdn.com/5....nal.mp4
Tagad viņš vairs nevarēs izvarot nevienu ukraiņu sievieti. Nevarēs nozagt veļasmašīnu, vai tualetes podu. Kā lai te nepriecājas? Un nebūsim naivi, priecājas arī daudzi Krievijas iedzīvotāji: 1. Atraitne beidzot tiks pie jaunas "Lada Kalina", 2. Tambovas guberņas apbedīšanas kantora īpašniekam negaidīta peļņa, 3. Zārka nesējiem vieglāks nesums, jo nav kāju.
|
|
| |
Valduha | Datums: Piektdiena, 14.Jūnijā.2024, 11:31 | Komentāri # 2488 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) Manuprāt priecāties par citu cilvēku mokām un nāvi ir slimi. Pilnīgi iespējams. Esmu slims. Kad karš beigsies, iešu ārstēties.
Quote rukets ( ) Karus neizraisa zaldāti kuriem tajos jāmirst. Atvaino, bet šie "zaldāti" labprātīgi (nu labi, 90%tos gadījumu) noslēdza līgumu ar Krievijas aizsardzības ministriju, lai, dēļ viegls peļņas, dotos uz svešu zemi, iznīcināt vietējos iedzīvotājus. Viņiem dziļi pie dirsas ko nošaut, ka tik hipotekāro kredītu nodzēst. Es iztēlojos, kā tāds orks ienāk Tavā sētā, aizsper ar kāju, pa ceļam gadījušos, bērnu, un sāk vilkt nost apakšbikses sievai. Un te pēkšņi pats paliek bez kājām. Un Tu sēdi viņam blakus, paijā muguru, un čuksti: "Turies Vasja"...
|
|
| |
Valduha | Datums: Piektdiena, 14.Jūnijā.2024, 11:48 | Komentāri # 2489 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Офіцер
Георгиевка не оккупирована! Да, противник имел сегодня немалые успехи и большинство н.п. действительно под пидорами, однако не весь. Радует не только то, что ребята наклепали 14 единиц брони, больше всего кайфую от того, что нет 200-х в 46-й ОАэмбр, которая держит Георгиевку; притом что бои были очень тяжелые. Вот это реально показатель того, как надо беречь жизнь о/с, да, ребята немного отошли, однако знатно наебурили пидоров и не потеряли ни одного человека, за исключением 300. Марьинское направление.
|
|
| |
Valduha | Datums: Piektdiena, 14.Jūnijā.2024, 11:50 | Komentāri # 2490 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Krievijas armijas zaudējumi uz 14. jūnija rītu:
личного состава – около 524060 (+1250) человек, танков ‒ 7936 (+8) ед, боевых бронированных машин ‒ 15234 (+26) ед, артиллерийских систем – 13818 (+48) ед, РСЗО – 1101 (+2) ед, средства ПВО – 849 (+3) ед, самолетов – 359 (+0) ед, вертолетов – 326 (+0) ед, БПЛА оперативно-тактического уровня – 11097 (+22), крылатые ракеты ‒ 2286 (+1), корабли /катера ‒ 28 (+0) ед, подлодки - 1 (+0) ед, автомобильной техники и автоцистерн - 18854 (+60) ед, специальная техника ‒ 2310 (+16)
|
|
| | |
rukets | Datums: Piektdiena, 14.Jūnijā.2024, 13:01 | Komentāri # 2492 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Visa tā atrunāšanās nav graša vērta. Tas ir slimi un punkts. Bet nav ko pārdzīvot, tāda kara propogandas sazombēta ir diezgan paliela sabiedrības daļa, tā ka nejūties vientuļš. Tomēr lielākā daļa tīri labi saprot kas patiesībā notiek. Prasta resursu pārdalīšana. Cilvēki vienkārši saprot ka pret milzīgo kara propogandas mašīnu cīnīties ir bezjēdzīgi, tāpēc labāk klusē. Bet kā skaļie patrioti skries uz fronti, kad pašiem liks iet "demokrātiju" aizstāvēt, to gan man gribēsies redzēt. Lielai bļāvēju daļai zarnas būs tukšas. Te neliels fragaments no raksta par ko iespējams ir viss šis konflikts.
Ukraine is a “gold mine” with $12 trillion worth of critical minerals, US Senator Lindsey Graham insisted in a TV interview. He said the West “can’t afford to lose”, and called to prevent Russia and China from accessing the natural resources. Ukraina ir "zelta raktuves" ar 12 triljoniem dolāru vērtu kritisko izrakteņu vērtību, televīzijas intervijā uzstāja ASV senators Lindsija Greiema. Viņš sacīja, ka Rietumi "nevar atļauties zaudēt", un aicināja neļaut Krievijai un Ķīnai piekļūt dabas resursiem.
|
|
| |
nēģis | Datums: Piektdiena, 14.Jūnijā.2024, 15:38 | Komentāri # 2493 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Es iztēlojos, kā tāds orks ienāk Tavā sētā, aizsper ar kāju, pa ceļam gadījušos, bērnu, un sāk vilkt nost apakšbikses sievai. Ļoti precīzi pateikts. Man dažus mēnešus atpakaļ izvērtās spraiga diskusija vienā racēju čatā(vārdā nevienu nesaukšu,bet personāži labi zināmi racēju aprindās).Viss bij labi,lidz nejauši pacēlu diskusiju par šo karu.Godīgi sakot mani noēda bez sāls ,un es biju pārsteigts,man pat slikti palika,cik daudz latviešu ir krievu propogandas nozombēti un iestājas par krieviju kara sakarā.Un ,tad es sapratu ,tie ir tie paši,tā pati šķirne,kas savējos stučija padomju okupācijas gados,un tādu ir daudz
Komentāru rediģēja nēģis - Piektdiena, 14.Jūnijā.2024, 15:40
|
|
| | | | | |
rukets | Datums: Sestdiena, 15.Jūnijā.2024, 17:44 | Komentāri # 2498 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Rukets, ja Tu vēlies vienkārši padiskutēt, Saprātīgs piedāvājums, prieks ka saproti ka muti man neaizbāzīsi un teikšu ko domāju.
|
|
| | |
sālītis | Datums: Svētdiena, 16.Jūnijā.2024, 10:28 | Komentāri # 2500 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Teikšu atklāti - esmu sašutis par ukraiņu izdarībām! Ech, Tu vecais boļševik! :DQuote Valduha ( ) "царь всея Руси" es iztēlojos ainu, ka tas kverplis viens pret vienu tiktos ar brāļiem Kļičko vai Usiku. Kā tas tur tad runātu? Vienīgi, nez vai kāds gribētu pret to izdzimteni smērēt savas rokas... Nekas, Hāgas tribunāls gaida!
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|