Zed un Tottenkopf diemžēl kļūdaties... tajos sektoros nav gan.
Pievienots (29.Oktobris.2012, 14:25) --------------------------------------------- Kurš pareizi pateiks kādā krāsā butei pie mutes ir akmentiņš to uzskatīšu par uzvarētāju...
Nu vells! Kas tev Nēģi ar to kompi par nekārtībām? Bildes tev galīgi vairs negrib rādīties... a butei pie mutes nebūs gan balts akmens, bet virziens precīzāk izsakoties ne gluži uz labo pusi, bet es teiktu uz dienvidaustrumiem.Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
Alvilz ļoti precīzi atradis. Butei pie mutes ir melnais akmentiņš. Apsveicu!!! Aizvakar copējot butes vienu ielaidu nelielā ūdens peļķē starp jūru un kāpu... bute appedēja visapkārt peļķei, laikam secināja ka izejas uz jūru nav un ātri ierušinājās gruntī palikdama gandrīz nemanāma.Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
Man sķiet Medniek tev trāpījās tā retāk sastopamā - Melnā Bute... Skaita ziņā butēs es tev iekabināju, bet ar MD iegūtos makšķernieku nozaudētos svina atsvarus tu pārliecinoši vairāk dabūji... pilnīgi droši tie visi datējami 21.gs sākums. ... Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!