|
Ziedo vietnes attīstībai!
16 marts
| | |
007 | Datums: Sestdiena, 16.Martā.2013, 19:54 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| ..gods,un slava viņiem...
|
|
| |
Gengis | Datums: Sestdiena, 16.Martā.2013, 23:32 | Komentāri # 3 |
Vietējais guru
Komentāri: 105
Balvu ielāde ...
| Būtu mums šodien tik daudz stipru vīru, cepuri nost viņu priekšā!!! Rusij77 paskatoties šodienas notikumus Rīgā,kāda ir tava atieksme pret frontinieku aizskaršanu- okupanti tikai palielina manu naidu pret Latvijā dzīvojošajiiem RU iebraucējiem, kuri neprot LV valodu. 007-saprotu, ka esi jau gados un lielāko dzīves daļu esi nodzīvojis LPSR,tad pie reizes palūgšu tik ātri nepievērt nacionālās tēmas,jo par tādiem kā ....., neviens nebūtu gatavs atdot savu dzīvību karojot pret desmitkāršu pārspēku!!!!
|
|
| |
rusij77 | Datums: Svētdiena, 17.Martā.2013, 11:45 | Komentāri # 4 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| Gengis, esmu dienējis padomju armijā, nācies dienēt arī "karstajā punktā", biju viens latvietis uz simts sveštautiešiem, ja būtu bijis naids pret mani no pārējo puses, nebūtu atgriezies mājās(mans niks šeit klubā ir mana "kļička" dienējot tur). Karus izraisa cilvēki,kuri tajos piedalās atrodoties tālu no frontes līnijas. Mūsdienās ir tas pats. Tādēļ arī rakstīju savu post scriptum, tā ir mana pārliecība,jāsoda kara izraisītāji, nevis kareivji, kuri pilda savu pienākumu, arī šajā filmētajā materiālā par to runāts.
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 17.Martā.2013, 16:16 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| Visu cieņu vīriem, kuri bija ierauti, pret savu gribu, lielvaru dzinakmeņos... Par varonību un cīņas sparu...
|
|
| | |
007 | Datums: Svētdiena, 17.Martā.2013, 21:16 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Gengis) 007-saprotu, ka esi jau gados un lielāko dzīves daļu esi nodzīvojis LPSR,tad pie reizes palūgšu tik ātri nepievērt nacionālās tēmas,jo par tādiem kā ....., neviens nebūtu gatavs atdot savu dzīvību karojot pret desmitkāršu pārspēku!!!! ..kā lai saka,,,nu jau laikam būs lielākā daļanodzīvota...pie tā saucamās brīvās Latvijas... ...bet...sirds sāp,,,ļoti...gājām barikādēs...bija jāriskē...un,,deļ kā???deļ tiem tukšo salmu kūlējiem?? ...gribētu gan redzēt,kā būtu tagad,,ja tāda pat situācija būtu,,,cik tautas sanāktu.. ...skuju ziepes,,,nekas vairāk...a toreiz..nešķirojot tautības,,visi bijām vienoti,kam komunistu valdība bija apriebusies...a kas notika vēlāk???sāka šķirot,,,tu pilsonis,,tu nepilsonis,,,sanaidoja cilvēkus,,nu tagad lūk rezultāts.. ..,,bet toreiz,,visi gāja,kam komuņagas bij pieriebušies,,un visi cerēja uz vienlīdzību.. ..vienlīdzība ...kur viņa ir???tikai tiem,kas sēž valdībā,,tiem savstarpēja vienlīdzība,,,vienam BMW..aaaa man Mercedes...un tā tālāk.. ..a mums,,,sasista sile,un solījumi. ...par ko'leģionāri atdeva savas dzīvības???par šitādu miskati??? ...jā,,vēl kas,,,Latvijas leģionā ne jau tikai letiņi cīnījās,,bija arī ctu tautību puikas,,,un visi bija plecu ,pie pleca...par vienu ideju....
|
|
| | | |
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 16.Martā.2014, 09:15 | Komentāri # 10 |
Balvu ielāde ...
| Noliecu galvu šo vīru priekšā.
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 16.Martā.2014, 13:05 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| ...sveiciens sirmajiem vīriem...
|
|
| | | | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 11.Martā.2015, 10:04 | Komentāri # 15 |
Stāstnieks
Komentāri: 12449
Balvu ielāde ...
| Ar lieliem soļiem tuvojas 16. marts. Tas tā prozaiski, bet ja nopietni, tad atceres diena ir atceres diena. Pagājušogad dēls bija apslimis (Maskavas pirksts ), tāpēc brauciens uz Rīgu izpalika, bet šogad ceru to īstenot. Lai mūžīga slava varoņiem! Pievienots (11.Marts.2015, 10:04) --------------------------------------------- P.S. Negribu šo dienu pārvērst par balagānu, bet savus 7 radagabalus, kuri cīnijās frontē, pieminēšu.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | |
007 | Datums: Trešdiena, 16.Martā.2016, 12:13 | Komentāri # 18 |
Balvu ielāde ...
| ..gods un slava varoņiem.
|
|
| | | |
007 | Datums: Trešdiena, 16.Martā.2016, 19:06 | Komentāri # 21 |
Balvu ielāde ...
| Kašātajs, nēģis, ..es ar Jums lepojos...visu cieņu draugi...visu cieņu..
|
|
| | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 02.Janvārī.2025, 14:40 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 01.Janvārī.2025, 21:54 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 01.Janvārī.2025, 13:03 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 30.Decembrī.2024, 19:33 | Valduha | WW2 | Lasīt | Hokejs | ▼ | 28.Decembrī.2024, 08:54 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | ..Valdis.. | ▼ | 12.Decembrī.2024, 13:55 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Sīrija | ▼ | 10.Decembrī.2024, 14:45 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Patronu id... | ▼ | 10.Decembrī.2024, 12:57 | Valduha | WW2 | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 14:04 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: nēģis, zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2025
|
|
|