Satiksmes noteikumi
|
|
|
|
|
|
|
|
Jānis | Datums: Sestdiena, 19.Februārī.2011, 02:11 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| Nu moins nu jūs te laižat džeki divos naktī
|
|
| |
|
|
|
007 | Datums: Sestdiena, 19.Februārī.2011, 14:57 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| Quote (sancho76) pareizā atbilde trafaretos uzrādīta ka: pirmais smagais, otrais es un tad policists. Vot i samulsums sanāca blin...man ar kaukas nav skaidrs..esmu piemirsis,kā bija ar zilajām bākugunīm,bez skaņas signāla.. principā krustojumā strādā labās rokas likums..vot tikai tā mentu masīna kauko nesaprotamu taisa.. pēc trafaretu atbildes,sanāk,ka esam visi vienlīdzīgi satiksme..ja tā,,ta atbilde ir pareiza.
|
|
| |
007 | Datums: Sestdiena, 19.Februārī.2011, 14:59 | Komentāri # 12 |
Balvu ielāde ...
| Quote (sancho76) bykova, man te sieva atkārto teoriju un par šiem jautājumiem mums bij karst diskusij paga..ja teoriju kārto i-netā..tad uz katru kļūdu ir atsauce,uz satiksmes noteikumiem..tad jau var papētīt..
|
|
| |
|
007 | Datums: Sestdiena, 19.Februārī.2011, 15:17 | Komentāri # 14 |
Balvu ielāde ...
| Quote (sancho76) 007, ja operatīvais transports brauc ar bākugunīm (zila, oranža) bez skaņas signāla, tad viņam nav nekādas priekšrocības nu tad testa atbilde pareiza...kā teikt,,krustojumā labās rokas likums
|
|
| |
|
007 | Datums: Sestdiena, 19.Februārī.2011, 15:31 | Komentāri # 16 |
Balvu ielāde ...
| nus,,ja ari vins parastā krustā grib,pa kreisi.labi.smagais..vienalga prieksroka att.pret Tevi..jo Tev labā puse aiznemta.
|
|
| |
zvengelis57 | Datums: Sestdiena, 19.Februārī.2011, 20:38 | Komentāri # 17 |
Tematiķis
Komentāri: 161
Balvu ielāde ...
| vispar latvija shie jautajumi macibu gramatas ir nereali stulbi noformoleti, un citi jautajumi ir pretruna pashi ar sevi! ja kads grib apgut vieglak ir iezubrit galva nevis logiski izprast!
|
|
| |