Par deklarēšanos.
|
|
|
007 | Datums: Otrdiena, 12.Martā.2013, 10:32 | Komentāri # 27 |
Balvu ielāde ...
| Piemēram tāda internet kluba vietne kā "Latvijas Vēstures Pētnieku Klubs" varētu arī būt pirmā šāda veida sabiedriskā organizācija uz arheoloģisko pieminekļu izpētes sadarbību oficiālā līmenī.. ./.......................... ...nebūs patiesība..ir tāda VPB(vēstures pētnieku biedrība)...patreiz gan mums tur viss ir pieklusis,,,bet būs jaunnumi,,būs,,ja nekas nemainīsies..
|
|
| |
Alexandrs | Datums: Otrdiena, 12.Martā.2013, 14:45 | Komentāri # 28 |
Observators
Komentāri: 47
Balvu ielāde ...
| Un kā ir ar deklarācijām.. vai jau izlēmāt ko darīsiet? Varbūt jau esat to darijuši, jūs aprakstu katrai mantai sīki smalki taisijāt, monetas no abām pusēm fočējāt ? Nuja laikamjau tie kas neko nedeklarēja te to nerakstīs, lai nepiesauktu nelaimi... bet varbūt tie kas deklarēja var pastāstīt cik tas bij ķēpīgi vai vienkārši.
|
|
| |
zed | Datums: Otrdiena, 12.Martā.2013, 21:01 | Komentāri # 29 |
Darba rūķis
Komentāri: 739
Balvu ielāde ...
| Alexandrs, Nu ļoti daudz to jautājumu, komentāru un subjektīvu viedokļu, tā uzreiz?!??!! Vai tā ir tikai, tāda paša interese, vai kā?? Nu tā kā nedaudz interesanti liekas! Es pats, piemēram ar domā, par šīm tēmām, bet tik daudz nesaražo to jautājum un dom!! Var jau būt, jaunības maksimālisms. Nekā personīga, tik interesanti tas?? Takš, neņems ļaunā!!
|
|
| |
Alexandrs | Datums: Ceturtdiena, 21.Martā.2013, 00:59 | Komentāri # 30 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Atkal mani tur kautkādās aizdomās ... zed - laiks takā ražot un domāt, jo 30tais nav aiz kalniem, man, ko es gribu paturēt sev no senākām lietiņām, bet negribu būt kā zem mērķa un negribu arīdzan netīši uzrauties dēļ nedeklarētām lietiņām... kaut arī tās daļēji es dabuju izsolē no Antika... Nu es jau sapratu, ka šis jautājums ir tabu. Tāka šos komentus var arī izdzēst, lai nemaldinātos lieki. A man patīk izteikt viedokli... citreiz pār daudz izplūstu varbūt tas gan, bet tā takš ir pļāpātuve galugalā
Pievienots (20.Marts.2013, 23:59) ---------------------------------------------
Es kautkur šeit lasiju, ka viens no biedriem domāja variantus, kā var pierādīt senlietas īpašumu pēc 30 marta, ka tā bijusi īpašumā pirms 30
marta nedeklarējot senlietu tanī oficiālajā reģistrā. Un bij minēts variants ar avīzi, kur senlietu nofotografēt uz avīzes datuma fona... bet redz
to var izdarīt arī pēc 30 marta.. tanu man ienāca laba doma, kā tiešām var iztaisīt pierādāmu faktu par senlietas piederību teiksim
šodienā laikam pēc 30 marta janu nākas kādam to pierādīt. Viss vienkārši bildējam senlietas slēdzam datoru, taisam jaunu
elektronisko pastu piemēram inboksā ar nosaukumu - regsenlietaalex@inbox.lv pēctam ejam caur citu epastu savu.. vai jebkādu un no tā uz
savu jaunizcepto pastu sūtam bildes visi vēstuļu datumi tiek cītīgi saglabāti kautkur serveros un tos nevar safabricēt ( tik vienkārši )
kā atsevišķu bilžu datumus. Nu un tie arī varētu kalpot kā diezgan pamatoti pierādijumi
Komentāru rediģēja Alexandrs - Ceturtdiena, 21.Martā.2013, 15:23
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 21.Martā.2013, 02:08 | Komentāri # 33 |
Balvu ielāde ...
| Quote (m77) Pats fotokameras fails jau arī satur informāciju ar to kad konkrētais attēls uzņemts, bet iespējams ka pastāv programmas ar kurām to informāciju var viltot... ..ka tad...fočē ar Smena...taisi bildes...skenē..un neviens nepateiks..
|
|
| |
|
|
kareivis88 | Datums: Ceturtdiena, 21.Martā.2013, 12:33 | Komentāri # 36 |
Zintnieks
Komentāri: 348
Balvu ielāde ...
| Quote (KurmisV) Biju aizgājis uz vietējo biroju precizēt sīkumus. Nobildēju monētas pa čupiņām. Kristinkas,šiliņus ,feniņus-kopā ap 200;Buratinkas,klipes,zviedru vara monētas kopā ap100;tad vēl 3 bildes,tās monētas kas folderos. Darbiniece pakonsultējās Rīgā un akceptēja šādu principu:pa vienai anketai uz katru fotogrāfiju. Nu kaut kā tā . P.S.Biju pirmais kas mēģināja deklarēt monētas šajā iestādē.Senlietas laikam bija nodeklarējuši 2 cilvēki.
Vajadzēja, katru monētu pa vienai - lai aizrijas!
Cieni savas zemes vēsturi!
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 21.Martā.2013, 14:15 | Komentāri # 38 |
Balvu ielāde ...
| Quote (KurmisV) Nevajag lekties.Priekš kam bojāt attiecības.
Atbalstu, nav ko nevajadzīgi kašķēties.
|
|
| |
Alexandrs | Datums: Ceturtdiena, 21.Martā.2013, 15:31 | Komentāri # 39 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Lai reģistrētu elektroniski kautko jābūt elektroniskajam parakstam... lai iet ratā.
Komentāru rediģēja Alexandrs - Piektdiena, 22.Martā.2013, 20:00
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Pirmdiena, 25.Martā.2013, 20:35 | Komentāri # 42 |
Balvu ielāde ...
| KurmisV, ..baigi labi.. ..neuzdeva nekādus jocīgus jautājumus??
|
|
| |
|
Mednieks | Datums: Pirmdiena, 25.Martā.2013, 22:09 | Komentāri # 44 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote (KurmisV) Nodeklarējos/Apmēram šādi. nu izskatās pa smuko.... vispār es domāju ka VKPAI tavi artefakti (monētas) ir diezgan vienaldzīgi... ja klāt būtu saraksts ar atrašanas vietām un apstākļiem, tā jau būtu informācija...
|
|
| |
Markomans1 | Datums: Pirmdiena, 25.Martā.2013, 23:32 | Komentāri # 45 |
Kluba filatēlijas eksperts
Komentāri: 268
Balvu ielāde ...
| Ja tāda ir tā deklarēšana, tad manuprāt tā ir bezjēdziga valsts naudas un darbinieku laika škiešana, tāds papīrs neko nedod ne VKPAI, ne kolekcionāram.
Zināšanas nav galvā, zināšanas ir grāmatās. Galvā ir jābūt tam, kur tās atrast.
|
|
| |
|
|
|
zigis | Datums: Otrdiena, 26.Martā.2013, 20:22 | Komentāri # 49 |
ebay specs
Komentāri: 607
Balvu ielāde ...
| Quote (Muitnieks) Labdien! KurmisV ja legālas no likuma viedokļa, tad Tu drīksti tirgot e-bay, kad ienāk prātā. Nē Ebay izsolēs nedrīkst tirgot. Tikai ar VKPI atļauju. Vienreiz gāju prasīt VKPI atļauju izvest Katrīnas 5 kapeikas. Toreiz deva zaļo gaismu.
|
|
| |
|