Par deklarēšanos.
|
|
|
|
Alexandrs | Datums: Otrdiena, 26.Martā.2013, 21:29 | Komentāri # 53 |
Observators
Komentāri: 47
Balvu ielāde ...
| Quote (otomars) Tur mēs tev varam makten palīdzēt! Aizbrauksim un veiksim kultūr slāņu analīzi un sniegsi bezmaksas konsultāciju.
Laba fīča! Var pat tādu sludinājumu ievietot ss.lv - " veiksim kultūr slāņu analīzi jūsu laukā un sniegsi bezmaksas konsultāciju... kā arī attīrīsim jūsu laukus no nevajadzīgās metālu drazas .. utt " Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
|
|
|
Onslovs | Datums: Otrdiena, 26.Martā.2013, 23:32 | Komentāri # 57 |
Censonis
Komentāri: 89
Balvu ielāde ...
| Quote (bykova) Hello visiem!!! Sāku pamosties pēc ziemas depresīvās guļas. Un ko būs darīt ar tām lietām kas ir vecākas par 1700.g. daudz nav bet ir.
Atļāušos biku palabot ─ nevis vecākas par 1700. gadu, bet vecākas par 1800. gadu. Jo runa bija par 17. g.s. ieskaitot.
|
|
| |
|
|
Onslovs | Datums: Trešdiena, 27.Martā.2013, 10:55 | Komentāri # 60 |
Censonis
Komentāri: 89
Balvu ielāde ...
| Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
Mednieks | Datums: Trešdiena, 27.Martā.2013, 11:49 | Komentāri # 61 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote (Onslovs) Mans sajājās meistarībā, gribēju paspīdēt ─ nesanāca viens no Karnegī zelta uzvedības principiem: "ja tev nav taisnība, atzīsti to uzreiz un līdz galam..." (kaut kā tā tur laikam bija) Malacis Onslov!
|
|
| |
bykova | Datums: Trešdiena, 27.Martā.2013, 20:10 | Komentāri # 62 |
Latgales rakaris
Komentāri: 700
Balvu ielāde ...
| otomars, Quote (otomars) A draudēt var šitas te nožēlojamie nelieši
Raksim tālāk gabarītu, to nevajag deklarēt.
|
|
| |
|
zigis | Datums: Ceturtdiena, 28.Martā.2013, 15:32 | Komentāri # 64 |
ebay specs
Komentāri: 607
Balvu ielāde ...
| Quote (Muitnieks) Labvakar! Bykova galīgi garām,nevajag deklarēt tikai to gabarītu, ko no Tevis pieņem nesmērējot papīrus a citādi viss tiek reģistrēts un aplikts ar IIN un ja nodotā gabarīta summa pārsniedz no galvas neatceros, tad viss nereģistrēta uzņēmējdarbība, čoks!
http://lom.lv/lat....nodokli
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
coffee | Datums: Ceturtdiena, 28.Martā.2013, 21:00 | Komentāri # 72 |
Bibliotekārs
Komentāri: 205
Balvu ielāde ...
| Ir skaidrs, ka tā senlietu tirgošana ebay ir koks ar diviem galiem.. - ir, kad nedrīkst, ir, kad drīkst.. Tāpēc situācijā, ja es esmu pircējs.., kas ir tad? Respektīvi - ja esmu nopircis lērumu ar nezināma vecuma un izcelsmes monētām, kuras beigu beigās ir datējamas kā senākas par 17. gs. un 31. marts jau sen aiz kalniem.. Kas notiek tādā situācijā? Pirkums jāatdot valstij kā tai piederīgs īpašums un esmu sodāms kā kontrobandas pircējs???
(ceru, ka neesmu atkārtojies ar jautājumu..)
Kamēr septiņas reizes mērīsi, cits nogriezīs..
|
|
| |
Alexandrs | Datums: Piektdiena, 29.Martā.2013, 16:20 | Komentāri # 73 |
Observators
Balvu ielāde ...
| coffee - Redz, ja tu spēsi pierādīt, ka esi pircis/ievedis no ārzemēm lietas, kas vecākas par to 17gs iesk. tad nekādu problēmu nebūs vispār, ja nespēsi pierādīt to faktu, tad arī tās lietas skaitīsies, kā Latvijā atrastās un piederēs valstij. Jo padomā pats, kuros laikos kolekcionāriem aizliedza kolekcionēt? Ja aizliegs to šodien, tad mēs skaidri apzināsim hiper totalitārismu, kādu nav piedzīvojusi neviena valsts zināmās vēstures garumā. Pēc idejas ir tā, ka no tā 31 marta būs ar lielāku atbildību jāpieiet pie senlietu pirkšanas/pārdošanas attiecībām, kā iekšējā, tā ārējos tirgos. Kad kautko pirksim būs jāpieprasa kautkāds dokuments, kas apliecinās tās senlietas iegādi ārzemēs... šeit ir lauciņš pārdomām, par to, kādi varianti pastāv tādai apliecināšanai un ko var uzskatīt par pietiekamu apliecināšanas faktu. Manuprāt Eiropā arī ir likums par senlietu izvešanu ārpus valstīm... varbūt starp Eiropas valstīm ir cits likums... kas zin, bet pārdevējam būtu tas jāievēro, lai garantēti pierādītu tās senlietas piederību/izcelsmi citai valstij, cits jautājums cik efektīvi tas likums darbojas, kā viņu ievēro tie paši ebay tirgoņi...
Komentāru rediģēja Alexandrs - Piektdiena, 29.Martā.2013, 16:22
|
|
| |
|
Alexandrs | Datums: Piektdiena, 29.Martā.2013, 18:50 | Komentāri # 75 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Pieejams tikai lietotājiem Es arī par to biju domājis , bet tad tapa skaidrs, ka reģistrācija pēc idejas ir nevis lai taisnotos kādam, bet lai pats reāli varētu pierādīt konkrētas lietas piederību un kam skaidrāk attēls to varēs pierādīt, tam lielāka jēga no tās deklarācijas. Būtībā tā ir pašam vajadzīga lai mazums kādu problēmu gadijumā vari pierādīt savas mantas nujau legālo pusi... sviests, bet a ko padarīsi. Pieejams tikai lietotājiem
Komentāru rediģēja Alexandrs - Piektdiena, 29.Martā.2013, 22:40
|
|
| |