Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
|
|
|
|
shlapkins | Datums: Pirmdiena, 01.Aprīlī.2019, 19:56 | Komentāri # 2956 |
Tematiķis
Komentāri: 169
Balvu ielāde ...
| Tuvākais laiks ir kad ?
Labāk vienreiz redzēt ,kā simts reiz dzirdēt
|
|
| |
|
shlapkins | Datums: Otrdiena, 02.Aprīlī.2019, 21:28 | Komentāri # 2958 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Es varētu sastādīt kompāniju
|
|
| |
|
shlapkins | Datums: Trešdiena, 03.Aprīlī.2019, 20:23 | Komentāri # 2960 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| atsūti savu tel.nr. 29496931
|
|
| |
|
|
Valduha | Datums: Svētdiena, 07.Aprīlī.2019, 20:21 | Komentāri # 2963 |
Stāstnieks
Komentāri: 12329
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Pameģiniet mani apgaismot. Staigāju pa lauku un nevienu neaiztieku, bet gar lauku iet ceļš un gandrīz visi kas brauc garām piebremzē un pēta ko es daru. Nu man ienāca prātā, ja staigātu pa lauku mētādams makšķeri man šķiet, ka visiem būtu vienalga.
Man arī kļūst interesanti - ko Tu tur darīji?
Quote Meilis ( ) Tas manuprāt ir pret melnajiem arheologiem vērstās propagandas rezultāts... nekas traks jau nav. Vienkārši lielākā daļa mūsējo izvēlas staigāt tālāk no sabiedrības acīm.
Vārds "manuprāt" ir iestarpinājums, kurš no pārējā teikuma jāatdala ar komatiem - Tas, manuprāt, ir pret melnajiem arheologiem vērstās propagandas rezultāts... Tā, manuprāt, ir elementāra dzimtās valodas nezināšana...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nor | Datums: Otrdiena, 16.Aprīlī.2019, 06:35 | Komentāri # 2972 |
Vietējais guru
Komentāri: 110
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Ko domājat pa ultraskaņas vaniņām un kāds rezultāts no monētu tīrīšanas viedokļa? Padalaties pieredzē ja tāda ir bijusi.
par vanniņām nezinu, bet dzeltenās Staļina laika kapeikas bērnu ziepēs palika melnas:D
|
|
| |
|
|
|