Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
Valduha | Datums: Otrdiena, 16.Aprīlī.2019, 11:58 | Komentāri # 2976 |
Stāstnieks
Komentāri: 12329
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Es arī negribu saprast to, ka 13.gs sākta celtne šodienas tehnoloģiju (signalizācijas, informācijas, fiziskie ātrumi, ugunsdzēšanas dažādās metodes utt) varēja gaišā dienas laikā visu acu priekšā tik vienkārši nodegt. Ja paskatās uz jumta koka konstrukciju,
jābrīnās, ka vispār nodzēsa. Uguns izplatīšanās ātrums nav atkarīgs no tehnoloģijām. Ugunsdzēsēju depo neatrodas katedrāles pagalmā. Kamēr atbrauc, kamēr "izritina" pacēlājus, uguns savu jau padarījis...
Quote nēģis ( ) Man gluži otrādi,ieraugot šādu nelaimi kultūrvēsturiskajā objektā.Gadsimtiem ilgi karus pārcietusi un še tev... Nav jau ar mani tik traki. Lai gan, ja parēķina, cik izkautu tautu, cik salaupītas mantas, prasīja šī megaceltne, tad es esmu filozofisks: ko sēsi - to pļausi...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nor | Datums: Sestdiena, 20.Aprīlī.2019, 08:42 | Komentāri # 2985 |
Vietējais guru
Komentāri: 110
Balvu ielāde ...
| Cau cau! Gribas parakties kaut kur ārpus sava kartupeļa lauka. Ar MD un lāpstu drīkst pārstaigāt Jūrkalnes pludmali, vai tur nedrīkst neko rakt, un mani sašņorēs uzreiz un nomētās ar akmeņiem?:)
|
|
| |
|
Nor | Datums: Sestdiena, 20.Aprīlī.2019, 13:44 | Komentāri # 2987 |
Vietējais guru
Balvu ielāde ...
| Kas tā par bargo Zirnes kundzi?
|
|
| |
|
|
|
Nor | Datums: Sestdiena, 20.Aprīlī.2019, 21:28 | Komentāri # 2991 |
Vietējais guru
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Izskatās kā menora.
paldies , interesanta info, atradu Latgales tīrumā pirms kāda laiciņa
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
Ketu | Datums: Otrdiena, 23.Aprīlī.2019, 08:01 | Komentāri # 2999 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Es esmu Valmierietis, apkārtni pārzinu labi, kādreiz varam sakooperēties uz racienu. ar ričuku vai ar auto.
...
Komentāru rediģēja Ketu - Otrdiena, 23.Aprīlī.2019, 08:01
|
|
| |
|