Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sālītis | Datums: Trešdiena, 12.Jūnijā.2019, 08:08 | Komentāri # 3089 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2319
Balvu ielāde ...
| Tad, kad pacietības mērs ir pilns, notiek revolūcija. Soreiz man visa tolerance un iecietība ir beigusies atiiecībā pret tiem spārnainajiem "draugiem" ķēmiem, ko sauc par putniem. Saldos ķiršus notīrīja pa tīro pilnīgi zaļas odziņas! Citu gadu mielojās ar gataviem un vismaz kādu mazumiņu atstāja. Un tur bija pilns ne tikai ar strazdiem , bet arī kovārņi. Absolūta ignorance, kad gājām dzīt prom. Tu tur vari bļaut, plaukšķināt, kratīt to koku, vienīgais, kā atreaģē, ir slaids *irsiens uz galvas. Sausais atlikums ir nožēla par to, ka neesi ogu dabūjis un balti nopļūtītas lapas. Un tagad pēc īsa ievada būs jautājums. Ko saka lietpratēji un kokumīļi, par šādu ideju. Ņemam fuksīti un amputējam to koku no esošā kādiem 7-8 metriem uz 3-3,5 (bildē sarkanā līnija). Es zinu, ka, piemēram, ābeles, var līdzīgi apzāģēt. Kas ar to ķirsi notiks? Vai būs pagalam vai arī dos dzinumus zemākajos zaros? Tad to varētu nosargāt ar tīklu.
Skats jau būtu ne tas labākais no ielas uz tādu kroplīgu koku. Otra alternatīva ir nozāgēt pavisam. Ja nav man, tad lai tiem pī---------pī ari nekas netiek!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|