Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 02.Oktobrī.2020, 22:35 | Komentāri # 3707 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| ..čiv.. ..vai var kāds man pateikt,kur šitādu remontē??..noklājās pēc aptuveni 18 gadiem..nesilda..un viss..bija tikko pirktam ar tas pat,,sataisija pa garantiju.. ..Valduha..Meilis..varbūt Madonā kāds ķeneris ir,kas apskatās??Nopirku jau jaunu,bet,ja var nedārgi sariktēt..ir reizes,ka vajag divus trubu lodējamos..
Pievienots (04.Oktobrī.2020, 10:43) --------------------------------------------- ..par televizoriem bija dzirdēts..bet par gludekļiem.. https://www.delfi.lv/news....2520595
..kad satiksi,tad iepazīsi..
Komentāru rediģēja 007 - Sestdiena, 03.Oktobrī.2020, 00:41
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meilis | Datums: Piektdiena, 16.Oktobrī.2020, 11:10 | Komentāri # 3718 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Šodien interesants, pat teiktu kuriozs, piedzīvojums man bij. Bija beidzies medicīniskās pārbaudes termiņš. Aizbraucu pie ģimenes ārsta, tur mani nosvēra, nomērīja augumu, asinspiedienu un pārbaudīja redzi. Tas aizņēma apm. 5min un CSDD mājaslapā pie mana vārda uzvārda tika veikts klikšķis, ka līdz 2030.gada oktobrim esmu vesels kā rutks. Un tagad pats kuriozs - ārsts un māsiņa bija maskās. Ne ģimenes ārstu ne māsiņu es neatpazinu. Pieļauju, ka māsiņa bija jauna darbiniece, bet ārsts neizrunāja nevienu vārdu, tādēļ pat pēc balss nebija iespējams viņu atpazīt.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|