|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | | | | | | |
Meilis | Datums: Trešdiena, 03.Jūnijā.2020, 08:33 | Komentāri # 357 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Pilnīgi iespējams, ka PVO hakeri ir ielauzušies ASV datu bāzē, un sagrozījuši statistiku Tieši tā, sagrozīt statistiku nav grūti, tur nevajag hakerus. Pieskaiti covidniekiem kādus pāris tūkstošus gripinieku un pārdesmit tūkstošus plaušiniekus un cipars būs iespaidīgs. Pie mums Latvijā pagājušajā decembra mēnesī bija vismaz 6000 slimo ar ''gripu'', kas dīvainā kārtā ļoti daudziem pārgāja plaušu karsonī un pneimonijā. Daži no tiem slimniekiem tagad veica pārbaudes uz antivielām asinīs un ''izrādās'' ka izslimojuši Coronu. Šim, protams, arī var ticēt tikpat daudz cik ziņām no PVO.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| | | |
Valduha | Datums: Sestdiena, 06.Jūnijā.2020, 10:23 | Komentāri # 360 |
Stāstnieks
Komentāri: 12299
Balvu ielāde ...
| Nē, ar uzmanīgu teksta lasīšanu kaut kas nav kārtībā Tev.
"2019. gada 51. nedēļā vidējā gripas intensitāte turpināja pieaugt un sasniedza 310,5 gadījumus uz 100 000 iedzīvotājiem (50. nedēļā – 231,6 gadījumi uz 100 000 iedzīvotājiem). Gripas gadījumi ambulatorajās ārstniecības iestādēs reģistrēti visās administratīvajās teritorijās, kuras iekļautas gripas monitoringā. Kopā reģistrēti 318 klīniski apstiprināti gripas gadījumi. Augstāka gripas intensitāte reģistrēta Valmierā, Jelgavā, Gulbenē un Rīgā."
Skaidri un gaiši rakstīts, ka decembra trešajā nedēļā (tas bija maksimums) gripa konstatēta 318 pacientiem. Bet kopā saslimušo skaits sasniedzis, Tevis minētos, 310,5 gadījumus uz 100 000 iedzīvotājiem
"Stacionārās ārstniecības iestādēs palielinājies hospitalizāciju skaits saistībā ar gripas infekciju – kopā uzņemti 145 pacienti, t.sk. 14 pacienti ar gripas izraisīta pneimoniju."
Uz to brīdi slimnīcās gulēja 145 pacienti, no kuriem 14 bija ar plaušu karsoni.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | | | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 10.Jūnijā.2020, 17:04 | Komentāri # 368 |
Stāstnieks
Komentāri: 12299
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ..man sieviņa šitenn strādā..pat tur sāk ierēkt par šito visu.. Nešaubos, par visām šīm sazvērestības teorijām atliek vien ierēkt.
Quote 007 ( ) Valduha, .....beidz muldēt...visa ir patiesība,ko mes ar Meili rakstam...Tu esi vienvārdsakot...nobijies Redz, "pohujismam" ir savas robežas. Kopš 1998. gada, kad autoavārijā gāja bojā viens no maniem labākajiem draugiem, es lietoju drošības jostu arī sēžot automašīnas pakaļējā sēdeklī. Man kājā ir iekodusi odze. Nekas sevišķš. Pie ārstiem nebraucu, un pēc pāris dienām pampums nogāja. Vai tas nozīmē, ka ikreiz ieraugot odzi es tai pie mutes bāzīšu pirkstu, un teikšu - a nu, iekod, man pofig? Laikam jau nē. Esmu trīs dienas nogulējis slimnīcā ar ērču encefalītu. Trešajā dienā vienkārši pateicu, ka eju mājās - jūtos labi... Bija gan jāparaksta papīrs, ka slimnīcu pametu labprātīgi. Nekad neesmu potējies pret gripu. Bet, tajā pašā laikā nekad un nevienam neesmu mēģinājis iestāstīt, ka automašīnu drošības jostas ir vienkāršs biznesa projekts, ka odzes kodiens ir nekaitīgs, ka ērču encefalīts ir līdzīgs iesnām, un ka pret gripu nav jāpotējas. Ja mans organisms ir izturīgs, tas nenozīmē, ka arī otram cilvēkam tas ir tāds pats. Arī šodien, ieejot un izejot no MAXSIMAs lielveikala, dezinficēju rokas. Ne jau aiz bailēm saslimt, bet aiz nevēlēšanās kļūt par infekcijas avotu.
Quote sālītis ( ) Es domāju, ka pagaidām esam daudzmaz izsprukuši sveikā tikai tāpēc, ka absolūtais vairākums ir ievērojis noteikumus. Tieši tā. Šī ir viena no tām retajām reizēm, kad Latvija visas pasaules kontekstā ir kļuvusi par veiksmes stāstu. Un tas sasniegts ar minimāliem ierobežojumiem. Lai arī nekad neesmu fanojis par Vienotību un Kariņa k-gu, tomēr esmu spiests noņemt cepuri mūsu valdības priekšā. Maksimāls efekts ar minimāliem līdzekļiem. Visu cieņu arī Dumpja k-gam. Izsvērti un pārdomāti lēmumi. Esmu lepns par savu valsti!
P.S. Un, protams, esmu lepns par savu novadu - brīvu no Ķīnas vīrusa!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|