Svētdiena, 24.Novembrī.2024, 11:04
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | Koronovīruss Latvijā. - Page 35 - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]

Ziedo vietnes attīstībai!
Foruma moderators: otomars, Valduha, Meilis  
Koronovīruss Latvijā.
ValduhaDatums: Sestdiena, 14.Martā.2020, 18:48 | Komentāri # 1
Stāstnieks

Komentāri: 12306
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
COVID-19 (Ķīnas vīruss)

Vai mums tas patīk, vai nē, bet šis vīruss būs ievilcis savu svītru arī Latvijas jaunāko laiku vēsturē. Izsakām savas pārdomas, piedzīvojumus un viedokļus...

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!

ruketsDatums: Pirmdiena, 14.Decembrī.2020, 20:18 | Komentāri # 851
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Protams nelīdu, Dievs sargā tos kas paši sevi sargā, man pat abi bērni bija līdz.
Kas tas ir un cik tas maksā?

sālītisDatums: Pirmdiena, 14.Decembrī.2020, 20:34 | Komentāri # 852
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
Tad jau, cerams, būs labi! Un, cerams, ka tie, kuri izpotēsies tad, kad tas būs iespējams, arī nostopēs to draņķi, lai nevienam masku turpmāk nebūtu jāliek!

ruketsDatums: Pirmdiena, 14.Decembrī.2020, 21:37 | Komentāri # 853
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
To laiks rādīs, bet varnešiem gan būtu jāsāk saprast, ka aizliegumi, sodi un biedēšana nav labākie motivatori, tikai izsauc pretreakciju un šķelšanos, ja mērķis patiešām ir labs, labai jābūt arī motivācijai.

Pievienots (14.Decembrī.2020, 21:54)
---------------------------------------------
Es uz vēlēšanām eju, tad neaktīvos kaunina par pilsoniskās aktivitātes trūkumu, kad paužu savu nostāju nevienozīmīgā jautājumā, kļūstu par persona non grata, tā ir dubultā morāle manā skatījumā.

Komentāru rediģēja rukets - Pirmdiena, 14.Decembrī.2020, 21:56

007Datums: Pirmdiena, 14.Decembrī.2020, 22:10 | Komentāri # 854
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
..man Voldiņam teksts..
..vecais panks pareizs??
..ok..nav vairs pie kājas..izej pie auto.apskaties..vai tas nav apdraudējums?.ja tik pareizs..tad esi pareizs...es domāju saprati..
..un pietiek savu pareizību sludināt..pasvilps skriesi??es ne..man pie kājas,,jo vecums..
..neņem ļaunā..tas tā..kā teikt..topošā novadnieka humors. trakais mele1

..kad satiksi,tad iepazīsi..

ruketsDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 01:04 | Komentāri # 855
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Nekas Ikar, laiks rādīs vai tieši panikas cēlāji nebūs tie, kam būs pēcāk jāiet ar zemē nodurtu skatienu, lai gan viņi jau nevar zaudēt, jo vienmēr var atrunāties, ka tikai pildīja esošās varas pavēles. Standarta situācija, ko pēdējā kariņa entuziastiem vajadzētu zināt.

007Datums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 01:13 | Komentāri # 856
Cienījams cilvēks
 Izgājis
rukets,
..tak viss ok..katrs esam savādāks,,un vienmēr tā ir bijis..
..es tik tagad tā skatos,,ja tā uz priekšu..salidojumu nevarēs riktēt..ja nu vienīgi nekurienē,kur neviens nejūt,un nedzird..bet tas ar uz kata sirdsapziņas..
..jo nedrīkst..

ruketsDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 01:29 | Komentāri # 857
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Negribās ticēt ka būs tik traki, gan jau kāds vēl dzīvajos būs pavasarī, šī situācija, pandēmija vai nē, nevar turpināties mūžīgi, ja sāks pietrūkt nauda budžetniekiem, nāksies ierobežojumus atcelt, nauda kokos neaug un eiropa caurā mucā ilgi negrūdīs, norakstīsim tos viņu dotos aizdevumus kā Islande izdarīja, bija viņiem tur tāds labs piemineklis, kur doma bija ka vara ir tautai nevis saujiņai politiķu, tā ka lai tik grūž savus miljardus, pigu pēc tam dabūs.

007Datums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 01:42 | Komentāri # 858
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Quote sālītis ()
Tad jau, cerams, būs labi! Un, cerams, ka tie, kuri izpotēsies tad, kad tas būs iespējams, arī nostopēs to draņķi, lai nevienam masku turpmāk nebūtu jāliek!

..par potēm runājot..
..iepirks tagad potes no Amerikas,,dārgi..lidinās pāri okeānam..bet..ir potes tepat krievijā,,un lētākas.un ja kas,,tad slavē..esot ne sliktākas...tad jautājums..kāpēc>>dārgu pirkt..ja tepat blakus ir lētākas,un ātrāk pieejamas??..
..man pooo..es nepotēšos....savā mūžā esmu saņēmis mazs būdams obligāto baku poti...izpotējos encefalītu..jo tas ir tiešām murgs,ja ar to saslimst...viss..esmu redzējis cilvēku,pusparalizētu..staigāt staigāja,bet sejas viena puse..roka,,,,tā ar nodzīvoja tāds no kādiem gadiem 55..līdz ap 70 gadiem laikam..daļēji kopjams..
..āa..ir vēl tāda Laima slimība..tur potes nepalīdz..noķēru viņu gadus senāk.biju drusku plankumains.nu neko.. neko jau tur nevarēja izārstēt,kautkādas tabletes tur izrakstija..pat pusi no tā nenolietoju..kuņģis nepanesa...un tagad ar ja taisa pilno asins analīzi..parādās tā laimes slimība..bet minimāli....zinu..asins donors nevaru būt..

Pievienots (15.Decembrī.2020, 02:03)
---------------------------------------------
Vaii..aizmirsu piebilst par difterijas poti,kuru 80to beigās,kad strādāju sovhozā..potēja visiem..tur bij divas potes..pirmo iepotēja..bļin..bij pa trako..laikam divas dienas pat darbā negāju..temp..un riktīgi sūdigi bij..otro vairs ne..dzenāja..vajag....es nee..
..ko varu ieteikt..pret encefalitu gan vajag..dievs nedod to sērgu..un tās potes ir senas,,pārbaudītas..

Komentāru rediģēja 007 - Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 02:11

ValduhaDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 06:46 | Komentāri # 859
Stāstnieks

Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote 007 ()
..iepirks tagad potes no Amerikas,,dārgi..lidinās pāri okeānam..bet..ir potes tepat krievijā,,un lētākas.un ja kas,,tad slavē..esot ne sliktākas...tad jautājums..kāpēc>>dārgu pirkt..ja tepat blakus ir lētākas,un ātrāk pieejamas??..

:D :D :D Tu tak arī varēji nopirkt lētāku automašīnu Lada Kalina. Bet nē!
Šaubos vai Latvijā atrastos daudz cilvēku, kuri vēlētos kļūt par izmēģinājuma trusīšiem. Lieta tāda, ka krievu pote ir vien protopote. Tai nav pilnībā pabeigta 3. izmēģinājumu procedūra, kas uzrāda iespējamos blakusefektus. Bet Putinam vajag parādīt, ka viņi ir pirmie.
Turklāt Krievijā pat nav resursu, lai to saražotu, tāpēc tiek meklētas ražotnes Indijā, un, ja nemaldos, Ķīnā.
Šī pote par lētu naudu tika piedāvāta Izraēlai. Nez kāpēc ēbreji atteicās... doma

MeilisDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 09:05 | Komentāri # 860
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6565
 Izgājis
Quote sālītis ()
Tomēr tie nav arī skaitļi, kas būtu rakstīti skatoties griestos vai izzīžot tos no pirksta.

Ok, ja ne gluži ''no pirksta'', tad vienīgie cipari pēc kā vadīties ir ikgadējā gripas statistika. Ja tā tas bijis gadu desmitiem, ka katru gadu visās Eiropas valstīs epidēmijas kulminācijā šajā laika periodā ir 300-400 oficiāli inficēto uz 100 000 cilvēku, tad tas ir vienīgais uz kā projektēt arī šo kovidprognozes līkni. Tāpēc es saku, kamēr nav vairāk par 6000 saslimušo mums Latvijā, neredzu pamatu panikai. Lietuvā ir jau 3000 un tas nozīmē ka iespējams, ka drīz sasniegs arī ikgadējo 6000 kulmināciju. Un tad līknei jāiet lejā. Āmen.
Padomājiet loģiski, kāpēc uz Pasaules Bankas Latvijai veltītās prognozes līknes virspusē trekniem burtiem rakstīts tik un tik prognozētie mirušie? Tas nozīmē tikai to ka šī ir iebaidīšanas mājaslapa.

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!

sālītisDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 11:11 | Komentāri # 861
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Statistiķa Jāņa Hermaņa sagatavotie dati par mirstības līknēm nedēlu griezumos Lietuvā pēdējo 10 gadu laikā. Meilis, vai tiešām Tu tur neko nesaskati?

MeilisDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 12:27 | Komentāri # 862

Izgājis
Baigi pārliecinoša ticamība neizskatās. Nav nekādas norādes, kur tie dati ņemti. Kas ir Jāni Hermanis? Masieris? (tā man google izmeta...)

sālītisDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 13:02 | Komentāri # 863
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Jānis Hermanis ir Centrālās statistikas pārvaldes padomes loceklis un arī LDDK eksperts. Datus vismaz daļu viņš ņem no Eurostat. Es nezinu, kāpēc google Tev izmeta masieri, es tādu gribēdams nevaru atrast.

ValduhaDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 13:54 | Komentāri # 864
Stāstnieks

Izgājis
Quote Meilis ()
Baigi pārliecinoša ticamība neizskatās. Nav nekādas norādes, kur tie dati ņemti. Kas ir Jāni Hermanis? Masieris?

Protams, ka dati šaubīgi. Ja dakteris Apinis ieliktu datus, ka Latvijā ir zemākā mirstība pēdējos 100 gados, tad tas būtu ticami, jo dakteris Apinis ir viens no Eiropas vadošajiem infektologiem un statistiķiem. Tur pat norādes nebūtu vajadzīgas. mele2

MeilisDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 14:07 | Komentāri # 865

Izgājis

Tāds man tas dators, kurš neatpazīst ''viltus'' LDDK ekspertus... :D

sālītisDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 14:46 | Komentāri # 866
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Švaks Tev ir tas dators, redzu, ka vecais Windows. Grūti pateikt, ko viņš un kāpec tā atrod. Redz, kur mans ekrāns pie identiska meklējuma:

007Datums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 16:54 | Komentāri # 867
Cienījams cilvēks
 Izgājis
sālītis,

..toč Meilim švaks dators..ar vecu programmu....mans ar uzreiz atrada,kas tas par vīru..pat varēja izpētīt,cik skolās gājis..
..Meili,tev kompim corona..jāpārinstalē :D

ValduhaDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 17:07 | Komentāri # 868
Stāstnieks

Izgājis
Ikar, Tu neatbildēji, kāpēc lētas un, cik dzirdēts, labas automašīnas Lada Kalina vietā nopirki krietni dārgāku Opel Zafira? happy

007Datums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 17:37 | Komentāri # 869
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Valduha,
..man nekas nav pret krievu auto..un nebūs..
..virsbūves tik ar coronu..uii koroziju slimo..
..ir tā,ka nevar jau nopirkt pa lēto,kā opeli...vottt..

ValduhaDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 20:20 | Komentāri # 870
Stāstnieks

Izgājis
Quote 007 ()
..man nekas nav pret krievu auto..un nebūs..

:D Mana sieva pirms gadiem 10 - 12 nopirka Vācijā lietotu Golf IV. Pēc pāris gadiem Bauskas brālēns nopirka JAUNU Lada Kalina. "Jaunā" Lada Kalina jau divus gadus kā šrotā, bet mana sieva turpina braukt ar veco - labo Golf IV.
Šaubos, vai viņa piekristu potēties ar krievu poti...

Quote 007 ()
..ir tā,ka nevar jau nopirkt pa lēto,kā opeli...vottt..

...tas gan. Lietotas krievu mašīnas VISPĀR nevar nopirkt, jo tik ilgi tās nekalpo. :D

007Datums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 21:01 | Komentāri # 871
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Valduha,
..nemuldi..tagad nāk piemēram krievu auto ar Ford dzinējiem..bet kā jau teicu..virsbūve...tur ir dimba..jebkururu krievu auto..vieglo,var pasūtīt ar kādu dzinēju vēlies..kā jau piemēram teicu ford..
..par pārejo..vācijas koncerni sen raž mašīnas Ķīnā kurus tirgo piemēram pie mums......un nesaki,ka tā nav..Minhenē bij darbs pie BMW līdzīpašnieka.jumtu vasarnīcai demontējām.. ..viņš brauc ar Audi...un par to ķīnu..stāstīja..
..tā kā ..sievas golfs..kur ražots bij??es jau nesaku..bet..ļoti iespējams,ka līelākā daļa komplektējošā materiāla made in china..un tas jau ir gadiem sen....
..krievs kā jau teicu ražo ar eiropas un tās pašas ķīnas komplektējošajiem mat.mašīnas..tik virsbūves viņu...bet uz pasūtijuma..
..bļe..nu galīgi ne pa tēmai..nekādas coronas..
trakais

Komentāru rediģēja 007 - Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 21:03

MeilisDatums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 21:11 | Komentāri # 872

Izgājis
Quote 007 ()
.bļe..nu galīgi ne pa tēmai..nekādas coronas..

Paldies Ikar, ka vismaz nobeigumā piekabināji... :D

007Datums: Otrdiena, 15.Decembrī.2020, 21:24 | Komentāri # 873
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Meilis,
..nevarēju nepibilst..jo tēma par to kroņa vīrusu tada trakais

ValduhaDatums: Trešdiena, 16.Decembrī.2020, 08:50 | Komentāri # 874
Stāstnieks

Izgājis
Quote 007 ()
..nemuldi..tagad nāk piemēram krievu auto ar Ford dzinējiem..bet kā jau teicu..virsbūve...tur ir dimba..jebkururu krievu auto..vieglo,var pasūtīt ar kādu dzinēju vēlies..kā jau piemēram teicu ford..

Quote 007 ()
..krievs kā jau teicu ražo ar eiropas un tās pašas ķīnas komplektējošajiem mat.mašīnas..tik virsbūves viņu...bet uz pasūtijuma..

Ieliec krievu mašīnā kaut Rolls Royce dzinēju, tā tik un tā būs krievu mašīna. Pēc gadiem 10 dzinējs būs vienīgais, kas no tās būs palicis pāri.

Quote 007 ()
..bļe..nu galīgi ne pa tēmai..nekādas coronas..

Tieši tas mani priecē! happy Lai gan tas ir tas pats stāsts par krievu vakcīnu, kura glabāsies "Rolls Royce" piegādātā ampulā...

ValduhaDatums: Ceturtdiena, 17.Decembrī.2020, 10:28 | Komentāri # 875
Stāstnieks

Izgājis
Skatos, ka pēc "PVO un žīdu Masonu no CIP" statistikas, leiši (aizvadītajā nedēļā) ieņem pirmo vietu pasaulē, saslimušo skaitā uz 100 000 iedzīvotāju. Ko lai piebilst - ziķeri! trakais

Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Otrā front... 24.Novembrī.2024, 08:17 Valduha WW2
Lasīt
Karš Austr... 24.Novembrī.2024, 08:12 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Mūsdienu K... 22.Novembrī.2024, 22:27 sālītis Pļāpātuve
Lasīt
Te rakstām... 22.Novembrī.2024, 20:41 zed Pļāpātuve
Lasīt
Vermahta ž... 19.Novembrī.2024, 16:28 Valduha WW2