|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | | | | | |
sālītis | Datums: Sestdiena, 19.Decembrī.2020, 08:30 | Komentāri # 931 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Meilis, nu gan Tu nodevi kā tāds infektoloģijas profesors! Vecīt, atvaino, es Tev ticu pilnīgi visam par kokiem un mežiem, tomēr šeit es ne mēģinu saprast, ne mēģinu noticēt. Es to poti gaidu vairāk kā dembeli armijā! Šeit tēmā nav runa par gripu, šeit runa ir par kovidu! Tās ir divas dažādas slimības. Tu nesatraucies, neviens Tev pakaļ ar šprici nedzīsies! Pievienots (19.Decembrī.2020, 08:32) --------------------------------------------- Gripa šogad praktiski nav tikai tāpēc, ka lielākā populācijas daļa distancējas dēļ kovida. Un vēl daža laba cita infekcija noteikti tāpēc arī neizplatās.
|
|
| |
Valduha | Datums: Sestdiena, 19.Decembrī.2020, 08:55 | Komentāri # 932 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) Pēc Valduhas teiktā Kariņš kaitnieks un losis, tas jau ir progress. Varbūt drīz atdzīs, ka daži lēmumi kovid sakarā tomēr ir tās šmigas iespaidā pieņemti, kas tajā veikala videonovērošanas viģikā bija redzami
Viennozīmīgi! To es nekad neesmu slēpis. Alkohola un cigarešu tirdzniecības aizliegums brīvdienās ir vienkārši unikums. Interesanti, kāda tam ir ietekme uz vīrusa izplatību???
Quote Meilis ( ) sālītis, Tiešām nesaprati??? Vēl neesi sapratis, kas ir RNS grupas vīrusi un kāpēc nav iespējams uzražot efektīvu poti pret tiem?
Quote sālītis ( ) Šeit tēmā nav runa par gripu, šeit runa ir par kovidu! Tās ir divas dažādas slimības.
Sālītim taisnība. Gripa ir RNS vīruss, bet COVID 19 - SARS vīruss. Divas pilnīgi dažādas lietas.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | | | | |
rukets | Datums: Pirmdiena, 21.Decembrī.2020, 17:25 | Komentāri # 941 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Nē nē Valduha, man viss labi, paldies ka atceries. Ziemassvētku noskaņas vai zinies, ziemas saulgrieži, gribas dvēseli saudzēt un šito sūdu nemaisīt, bet Tu redz pat Ādolfs saprot, ka kkas te nav riktīgi visā šajā kovidteātrī. Lai nu būtu kā būdams, visiem labu veselību šajā saulgriežu vakarā, cerams līdz ar saulītes pagriešanos uz gaismas pusi nāks arī valstsvīriem saprašana un idiotisku lēmumu turpmāk būs mazāk, lai Dievs dod. Bet par leišiem man interesanti, cik bijusi darīšana, tie nav klusētāji, bet aizdomīgi mierīgi tur viss pie brāļukām, būs jālaiž laikam talkā protestēt
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | | | | | |
sālītis | Datums: Ceturtdiena, 24.Decembrī.2020, 10:44 | Komentāri # 947 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Meilis, Tu itin bieži piemini Sorosu. Lūdzu, izskaidro man čaiņikam, kas tas īsti ir. Ko īsti Tavā izpratnē nozīmē Sorosa stipendiāti? LZA prezidents pilnīgi noteikti nav nejēga vismaz salīdzinājumā ar mums mirstīgajiem! Tomēr atļaušos aizrādīt, ka mūsdienās LZA prezidentu nevis ieceļ, bet gan ievēl. Un, kas zina, kāds var būt nākamo vēlēšanu iznākums, tad, kad vismaz viena liela grupa vēlēšanu dalībnieku uzsver šādu norobežošanos...
|
|
| | |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 24.Decembrī.2020, 11:41 | Komentāri # 949 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Klasisks paņēmiens kā Sorosa ''stipendiāti'' mēģina ''novākt no sava ceļa'' nevēlamas personas.
Skatos, Tev patīk Lemberga leksika...
Quote rukets ( ) Normāls process būtu, ja jautājums tiktu diskutēts, bet norobežošanās tāda vājuma pazīme.
Ja pareizi atceros, tad par šo jautājumu Latvijā diskutē kopš marta. Teju 10 mēneši.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:12 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|