|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | | |
sālītis | Datums: Trešdiena, 30.Decembrī.2020, 17:07 | Komentāri # 978 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis () Mani uzjautrināja šodien citāts no veselības ministres runas Šito, veco zēn, esmu jau ievērojis, ka Tev patīk šo un to izņemt no konteksta, ja runa skar Covid. Nu nav jau tie mūsu ministri, speciālisti un valsts vīri perfektas runu sastādīšanas mašīnas, kas nepieļauj nevienu cilvēcisku kļūdu vai pārteikšanos. Baidos, ka tik perfekti vunderkindi nav nekur, arī bagātajās ārzemēs. Gan jau pats saprati, ka domāti bija izklaides un labsajūtas pakalpojumu rezultātā radušies liekie kontakti starp cilvēkiem. Nez vai būsi tā sariebis ministres kundzei, ka nu akurāt viņa Tevi gribētu turēt nelabsajūtā un nogarlaikojušos.
|
|
| | | |
Meilis | Datums: Ceturtdiena, 31.Decembrī.2020, 12:38 | Komentāri # 981 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Nevajadzēs nemaz 10 gadus gaidīt. Jau tagad ir diezgan jautri te pastrīdēties. Varu vēl pastāstīt reālu gadījumu Madonā. Man ļoti labi pazīstamam vīram nedēļu pirms Ziemsvētkim nedēļu nepārgāja klepus, parādījās arī neliela temperatūra. Sieva bakstīja, lai iet beidzot pārbaudās uz kovid testu. Pārbaudījās un jā kovid pozitīvs. Tā nu abi divi savā dzīvoklī sēdēja 2 nedēļas. Sievai vispār nekādu simptomu. Es pat vedu viņiem pārtiku un pie durvīm atstāju, jo tā pēc noteikumiem bija jādara. Nu jau tagad vīram atkārtotajā testā uzrādījās negatīvs un ir atļauts ārā pastaigāties. Tagad viņš saka, ka sieva vainīga, ka pierunāja to sasodīto testu veikt. Piedevām, kamēr viņi tupēja savā ''cietumā'' ieteicu viņiem, ja negrib sajāt savu veselību četrās sienās tā, lai uz slimnīcu jāved, tad biežāk atvērt logu un pavēdināt savu dzīves telpu un savas plaušas. Man pieredze ir pietiekama kā tikt galā ar plaušu karsoni, zinu ko saku.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| | | | | | | | |
rukets | Datums: Trešdiena, 06.Janvārī.2021, 09:20 | Komentāri # 989 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Piedod Valduha, kādi nu ir tādi ir tie jociņi, pats neesi svētais, tāpēc Tava replika tiek piedota vakar šito dzirdēju un traki sasmējos, kā saka humoru nekad nedrīgst zaudēt. Protams valdniekiem atbildības atkal nebūs nekādas, kā jau paredzēju, demisionēs un pazudīs kādā siltā ministrijas krēslā Kādam traucē bērza tās maskas, tikmēr īstie noziedznieki, kas visu vasaru nevarēja reālu plānu izstrādāt, kā risināt neizbēgamo rudens uzliesmojumu turpina mūs drāzt. To var traktēt tikai kā noziedzīgu neizdarību, un tieši uz šo personu sirdsapziņas ir šobrīd mirstošie, protams arī panikas cēlāji nav bez vainas, tie gan jau arī nevienu vien iedzinuši kapā, ar to arī apsveicu
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | |
sālītis | Datums: Trešdiena, 06.Janvārī.2021, 10:35 | Komentāri # 991 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote rukets () Kādam traucē bērza tās maskas, tikmēr īstie noziedznieki, kas visu vasaru nevarēja reālu plānu izstrādāt, kā risināt neizbēgamo rudens uzliesmojumu turpina mūs drāzt. To var traktēt tikai kā noziedzīgu neizdarību, un tieši uz šo personu sirdsapziņas ir šobrīd mirstošie, protams arī panikas cēlāji nav bez vainas, tie gan jau arī nevienu vien iedzinuši kapā, ar to arī apsveicu ja tas apsveikums ir domāts manā virzienā, tad, esot skaidrā prātā bez 100 gramu ieņemšanas, to ir grūti saprast.
|
|
| | | | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 06.Janvārī.2021, 18:17 | Komentāri # 995 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) beidzot normāls ikgadējais vīrusu saslimstības līmenis sasniegts. Pilnīgi normāls.
Jā, statistiķis kas statistiķis! Tev īstā vieta būtu krievu laiku kolhozā part statistiķi. Valsts plāns tiktu izpildīts līdz Jāņiem!
Šodien braucām uz Latgali - uz bērītēm. Meitieši man prasa, vai kapos maska jāliek? Teicu, ka, manuprāt, nē. Beigās es izrādījos vienīgais bez maskas. Pat mācītājs pātarus caur visu masku skaitīja. Kad nu aizgājējs bija godam aprakts, visi sapulcējās pie galda turpat kapu malā. Un cieši kopā sastājušies, turpināja mieloties un pļāpāt jau bez maskām. Tiesa, kā vēlāk uzzināju, tad masku lietošanu bija pieprasījis mācītājs. Acīmredzot, bez maskām Sv. Pēteris Debesīs neielaiž.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 06.Janvārī.2021, 19:48 | Komentāri # 997 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) Piedod Valduha, kādi nu ir tādi ir tie jociņi, pats neesi svētais, tāpēc Tava replika tiek piedota vakar šito dzirdēju un traki sasmējos, kā saka humoru nekad nedrīgst zaudēt.
Svētais nevaru būt pēc definīcijas, jo neesmu ne kristīts, ne komjaunatnē uzņemts. Ja šādu "joku" man pastāstītu dēls, pārnākot no pamatskolas - es neko neteiktu. Ja viņš būtu ģimnāzijas vecumā, man rastos pamatotas šaubas par viņa IQ. Uz doto brīdi viņš ir students. Kad pavaicāju viņa domas par Viņķeles (uzvārds jau sākotnēji nav Dieva dāvana) pārdēvēšanu par Draņķeli, dēls atbildēja tieši to pašu - puiku humors. Sūds par Kariņu - Piekariņu. Vecis arī bez pautiem ir vecis (lai arī nepilnvērtīgs). Bet šāda sievietes, kura man neko ļaunu nav nodarījusi, pazemošana, manī izraisa vien pārdomas, par tā veča, kurš viņu pazemo, paša pautu stāvokli. Esmu izaudzis ģimenē, un dzimtā, kurā ciena sievieti. Viņa var būt nožēlojama, vai nepareiza, bet, sevi cienošs vecis viņu nekad nepazemos. Nēkāda sakara ar Ķīnas vīrusu, vienkāršas pārdomas.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
sālītis | Datums: Trešdiena, 06.Janvārī.2021, 21:24 | Komentāri # 998 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Valdiņ, krietna daļa dzīvo Facebook informācijas telpā, kur lietotāji īpaši cenšas viens otru pārspēt ar iespējami "asprātīgākiem" un nievājošākiem izteicieniem ne tikai pret mūsu valsts kovida apkarotājiem, bet arī pret Saeimu, valdību utt. Interesanti, ka diezgan bieži viņu izteikumi ir lasāmi arī ar būtiskām gramatikas kļūdām ("nau", "sajema") utt., kas ļauj aptuveni spriest par rakstītāju inteliģences līmeni. Šī publika ir īsta medusmaize mūsu lielās kaimiņvalsts troļļiem, lai aktīvi potētu iespējami plašākam cilvēku lokam sajūtu, ka Latvija ir neizdevusies un nelaimīga valsts. Mana rīcība saskaroties ar šiem ierakstu autoriem ir vienkārša, apskatu viņu profilu, un, ja tur visa informācijas plūsma pamatā sastāv no šī satura, tā lieku "block". Galvenais ir nebarot FB algoritmu ar interesi par šīm drazām.
|
|
| | |
Meilis | Datums: Trešdiena, 06.Janvārī.2021, 22:47 | Komentāri # 1000 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Ja līdz šim par Viņķeli biju labās domās tikai Rīgas Maratona saistībā, tad tagad šķiet, ka smagākā problēma ir pats Kariņakungs. Tas skaidrs, ka visu valstu veselības ministrijas ir zem liela farmāciju kompāniju spiediena un ar to tikt galā nav vienkārši, bet ja Kariņš atlaiž ministri par to, ka it kā nav pietiekami daudz amerikāņu vakcīnas pasūtītas, tas ir vāks... Grūti saprast, kas mūsu valstsvīriem to galvu groza... Oi! Veči apsveicu Voldiņu, kā tēmas radītāju un pārējos, kas ar komentāriem to uztur ar 1000. komentāru! Urā!
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:12 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|