|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | |
Meilis | Datums: Ceturtdiena, 28.Janvārī.2021, 00:11 | Komentāri # 1127 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Tās vakcīnas ir tikai zemē izmesta nauda, iztukšots valsts budžets un līšana dziļākos parādos. Jau pirms 3 gadiem veselības ministre A. Čakša un SKPC vadītājs J.Perevoščikovs šķendējās, ka tauta kūtra uz vakcinēšanos. Tikai 2,2% esot vakcinējušies pret gripu. Kā Jūs domājiet, kāpēc viņiem tik ļoti ''gribējās'' lai tauta tiktu vakcinēta? Tāpēc ka ļoti rūp tautas veselība? Arī dr.P.Apinis kad vēl bija veselības ministrs izteicās, ka nepamatots un aizdomīgs viņam licies vakcīnu iepirkums. Kaut kā pārāk daudz jau to aizdomīgo darījumu pa šiem gadiem sakrājies, bet dažiem indivīdiem šķiet ka viss kārtībā un steidz vakcinēties. Es jau daudzus gadus ļoti atturīgi vērtēju bezmaksas pakalpojumus, un domāju ka man nav jāpaskaidro kāpēc.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 28.Janvārī.2021, 07:02 | Komentāri # 1128 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) Valduha, Pneimoniju var izraisīt dažādi cēloņi, tai skaitā inficēšanās ar baktērijām, vīrusiem, sēnēm vai parazītiem, kā arī ķīmiski vai fiziski bojājumi plaušu tuvumā. Pneimonijas izcelsme dažreiz tiek aprakstīta arī kā idiopātiska, tas ir, saslimšanas cēlonis nav skaidri zināms.
Quote 007 ( ) Valduha, ..tās ir vīrusa izraisītās blaknes..un ne tikai tā ir pneimonija..vīruss saasina jebkuru citu slimību..es domāju,ka tur man piekrīti??..tas viss aprakstīts..
Quote 007 ( ) ..tikko ar sievu runāju..klīnikā fričlandē,kur viņa strādā,ĻOTI liels vairums koronas inficēto mirst tieši ar pneimoniju.. ..par pārējo,kā piemēram asinsrites problēmas..smadzeņu tūska..un tā tālāk..tur pie miršanas uzrāda perfekti visu,kas cilvēkam blaknēs ir bijis.
Tieši tāpēc arī Meiļa pasniegtajā tabulā rakstīts - Gripa un pneimonija. Tas nozīmē, ka tur apkopoti gan gripas upuri, gan ar gripu nesaistītas pneimonijas upuri. Runa ir par to, ka gripas sezonā Latvijā no tās mirst mazāk par 100 cilvēkiem, bet Ķīnas vīruss pie sevis aizsaucis vairāk kā 1000 (1138 uz šodienu). Saproti, ka tie ir fakti. Un nestāsti, ka visā pasaulē ārsti ir Sorosa uzpirkti vai masonu iebiedēti. Ka katrā slimnīcā sēž vakcīnu ražotāju iesūtīts emisārs, kurš liek viltot miršanas apliecības. Veči, jums galvā ir sviests.
Labi, teikšu tieši - jūs mani jau ZAJEBAĻI ar savām tabulām, sazvērestības teorijām un strausa politiku. Dzīvojiet ar savu pārliecību par plakanu zemi, un liekiet man svētu mieru. Ar šo ierakstu arī beigšu aktīvu dalību šajā forumā!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | |
rukets | Datums: Ceturtdiena, 28.Janvārī.2021, 18:13 | Komentāri # 1133 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Vaduha, neaizej, ar ko es kasīšos, Muitnieks tak teica ka esmu enerģijas vampīrs, man gribas ēst Tagad pie nopietnā, Ilmārs slimnīcā ar šito zarazu, pazvanīju un sarāju par statistikas bojāšanu, jūtās jau labāk un drīz cer tikt ārā, nezāles neiznīkst Es šodien 10 eiro sodu atrāvos par maskas nepareizu nēsāšanu, sen jau gaidīju. Protams pārsūdzēšu.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | | | | | | | | |
007 | Datums: Otrdiena, 02.Februārī.2021, 16:40 | Komentāri # 1142 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Meilis, ..tā zaraza izplatās..un tas tā ir.. ..cilvēkiem ar švaku imunitāti ir pipec..ja vēl kāda plaušu kaite,,tad toč.ir pipec...ragu mūzika,,un trīs saujas..Pievienots (02.Februārī.2021, 16:44) --------------------------------------------- ..ir vēl traka lieta..man labiem paziņām vectēvu uz slimnīcu Rīga,ar insultu aiveda..trīs dienas reanimācijā..viss vairāk vai mazāk ok..ielika 2v.palātā..izrādās,tur tas otrs pozitīvs..un viss.dažas dienas..un kapos..kā tā var kļūdīties??..ielikt ne tajā palātā??ok..cilvēkam bija pie 90...bet tomēr.....
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
sālītis | Datums: Otrdiena, 02.Februārī.2021, 22:38 | Komentāri # 1143 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote 007 () ..cilvēkiem ar švaku imunitāti ir pipec.. cik es zinu, tad reizēm arī laba imunitāte tik asi noreaģē uz šo vīrusu, ka rezultātā sagrauj savu ķermeni izraisot katastrofālu pneimoniju. Un dūšīgiem vīriem, kam ir virs 100, šis draud jo īpaši. Quote ..ielikt ne tajā palātā?? tagad vienkārši nedrīkst atļauties slimot!
|
|
| | | | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:12 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|