|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | | | | | | |
Valduha | Datums: Otrdiena, 30.Martā.2021, 06:33 | Komentāri # 1307 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Sālītis, ķer momentu! Šodien Ventspilī masveida vakcinācija. Ja būsi apķērīgs, saņemsi poti. Masa Tev ir. Atliek vien stādīties priekšā, kā vienam no pirmajiem Lemberga stipendiātiem, un paziņot, ka, ieslodzījumā sēdošais, Aivars savu poti novēlējis tieši Tev. Galu, galā, ja nenoticēs, pa galvu jau nesitīs...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | | | | |
Valduha | Datums: Sestdiena, 03.Aprīlī.2021, 17:11 | Komentāri # 1316 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) jo ilgāk šis murgs velkas, jo vairāk es saprotu, cik ļoti mums tas bija vajadzīgs, tagad vismaz viegli atšķirt normālos no pilnīgiem debīliķiem Šaubos, vai mums tas bija vajadzīgs. Bailīgs nenozīmē debīliķis. Pats sevi neuzskatu par bailīgu. Par debīliķi pašam spriest grūti. No vīrusa nebaidos, bet respektēju. Potēties netaisos, bet neironizēju par tiem, kas potējas. Katrs pats zina savu veselības stāvokli. Ja nomiršu ar Ķīnas vīrusu, tad nevainošu ne Kariņu, ne Meili, ne Ruketu (ja vien Meilis, klepodams man virsū, nebūs mani aplipinājis... ). Bet viņi ar Kalnieti mani pēdējā laikā ignorē. Pat uz rakšanu neaicina...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
rukets | Datums: Sestdiena, 03.Aprīlī.2021, 21:30 | Komentāri # 1318 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Vari šaubīties Valduha, es nešaubos, Tava piesardzība ir saprotama, bet es pajoliņus katru dienu varu veikalā atskatīties, diez kur tos griķus sabāza, ko pirmajā vilnī sapirka, vēl tagad no griķiem pārtiek, eh pohuj, man tak nav par visiem jokainajiem galva jālauza, katrs pats savas nelaimes kalējs.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | | | |
rukets | Datums: Svētdiena, 04.Aprīlī.2021, 10:53 | Komentāri # 1322 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Tāds vēl Valduha nav piedzimis, kurš man pateiks kādam man būt vai nebūt. Par maskām - protams jāiet ar viņām veikalā, ne jau tāpēc ka viņas dotu kādu labumu, bet tā ir elementāra cieņa pret tur strādājošajiem, kas padarīti par sargsuņiem pret pašu gribu. Kuldīgas vakcinācijas centrs kā izmiris, bet ziņās gan jau stāstīs ka gāž riņķī, man tiešām nav nekādu iebildumu ja cilvēki, kas uzskata to par sev nepieciešamu vakcinējas, bet šī uzspiešana ir pretīga un nelikumīga un šī nav tā slimība, no kuras tūliņ visi mirīs, tādēļ tāda rīcība ir noziedzīga, bet nu jau labu laiku izskatās, ka noziedznieki vada šo valsti, tā ka nekas vairs neizbrīna.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
Kalnietis | Datums: Svētdiena, 04.Aprīlī.2021, 14:17 | Komentāri # 1323 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Bet viņi ar Kalnieti mani pēdējā laikā ignorē. Pat uz rakšanu neaicina... Voldiņ, moš rīt uz padodamies Vējavas virzienā?
|
|
| | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:12 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|