|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | | | | | | | | | | | | |
rukets | Datums: Svētdiena, 18.Aprīlī.2021, 11:00 | Komentāri # 1363 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Valduha, saules mūžu Tev, man gluži vienalga ar kādiem sūdiem katrs uztur sevi pie veselības, galvenais lai palīdz. Es savas švakās plaušas nu jau vairāk kā divus gadus ar čagu uzturu formā, ja kādam palīdzēs čaga, es priecāšos, ja pote, arī priecāšos, ja tik radikālas metodes kā vistu sūdi, tici man tikai apsveikšu, jūti atšķirību? Vainīgs drīzāk jutīšos, ja nebūšu šo līdzekli nevienam ieteicis, citādi man sirdsapziņa tīra
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | |
sālītis | Datums: Pirmdiena, 19.Aprīlī.2021, 21:39 | Komentāri # 1365 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Visas vakcīnas ir labas. Galvenais, ka tik pasargā no zarazas. Tās Astra blaknes ir pilnīgs nieks. Statistiskā 1:1000000 trombozes iespēja nav nekas. Redz, kā briti, visi pamatā ar Astru izpotējušies, jau dod vaļā lustīgu dzīvi pabos. Es arī pāris dienas atpakaļ dabūju pirmo Modernas poti, kaut biju gatavs arī uz Astru. Galīgi nekādas blaknes, tikai prieks un atvieglojums. Kārtīgs čips iekšā, WIFI arī tagad pastāvīgi visur apkārt, jāgaida tikai, kad Geitss zvanīs.
|
|
| | |
rukets | Datums: Otrdiena, 20.Aprīlī.2021, 08:46 | Komentāri # 1367 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Ja mēs prioritārās lietas - izglītību, kultūru un socializāciju - noliekam zemāk par zāli, bet pāri visam ir pandēmija kā vienīgā šā brīža prioritāte, tas mums vēlāk trāpīs ļoti smagi un sāpīgi. No intervijas ar Uldi Pīlēnu, bet šādas domas jau panikotājiem nav aktuālas Pievienots (20.Aprīlī.2021, 08:50) --------------------------------------------- Bet šobrīd ir tā: valdība, sociālie tīkli komunicē tikai ar negatīvām emocijām, sabiedrība top arvien kreņķīgāka, un mēs iegūstam ilgstošas kolektīvās depresijas pazīmes. Vācu ekonomists Ludvigs Erhards ir teicis, ka ekonomika ir par 50% psiholoģija. Tātad - ja runājam tikai par slikto, tā veicinām sabiedrības degradāciju. Varam izvēlēties: vai nu visi ejam pie psihiatra, vai nu uz sporta zāli. Kā notiek īstenībā: kā tik parādās problēma, tā lokdauns! Bet vajag, manuprāt, pavisam citādi. Vajag mēģināt saskatīt labo, lai viss atkal vērstos uz labu.
|
|
| | |
sālītis | Datums: Otrdiena, 20.Aprīlī.2021, 09:34 | Komentāri # 1369 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis () Nu jā, bērnu dārzā bērniem to vari stāstīt. Bet man tagad jautājums - pēc pusgada atkal iesi potēties? Jo tieši uz 6 mēnešiem potēm esot ''garantija''. Eiropas zāļu aģentūra vakcīnas ir apstiprinājusi. Tie ir speciālisti, kas savu vārdu ir teikuši. Tieši tāpat, kā uz vārda es ticētu Tavam slēdzienam par mežu lietām. Es ticu zinātnei, izglītībai un profesionāļiem! Par atkārtoto poti- to mēs vēl redzēsim, kad un vai tādu vajadzēs. Ja vajadzēs, tad skatīšos pēc apstākļiem (kāda būs pieredze no revakcinācijas, kāda būs epidemioloģiskā situācija, maksas/bezmaksas utt).
Quote 007 () ..sieva patreiz Mārupē karantīnā..potēta..pirms izlidošanas vēl tests jātaisa bij..tad jautājums..kakova huja tādas vakcīnas?? domāju, ka tas ir laika jautājums. Vakcinētajiem drīz nebūs nekādas neērtības. Es personīgi savu artavu šādai idejas virzībai pielieku rakstot un aktīvi atbalstot tīmeklī Twiterī utt šo un vienlaikus ar block bremzējot ciekur- un pļaviņveidīgo ietekmi. Kā reālu panākumu arī savam nelielajam ieguldījumam kopējā lietā pieskaitu panākto iespēju vakcinēties dzīvajās rindās.
Quote rukets () sabiedrība top arvien kreņķīgāka, Kā nu kuram. Tā sabiedrība, kurā es vairāk uzturos un komunicēju līdz ar vakcināciju kļūst arvien optimistiskāka!
|
|
| | |
Valduha | Datums: Otrdiena, 20.Aprīlī.2021, 10:26 | Komentāri # 1371 |
Stāstnieks
Komentāri: 12302
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ..sieva patreiz Mārupē karantīnā..potēta..pirms izlidošanas vēl tests jātaisa bij..tad jautājums..kakova huja tādas vakcīnas?? Cik saprotu, tad vakcīna domāta lai Tu nekļūtu atraitnis.
Quote Meilis ( ) Bet man tagad jautājums - pēc pusgada atkal iesi potēties? Jo tieši uz 6 mēnešiem potēm esot ''garantija''. Bet loģiski. Kamēr sapratīs kas ir kas, tikmēr būs jāpotējas, līdz izzūd antivielas. Pusgads, gads - to neviens vēl nezin.
Quote sālītis ( ) Eiropas zāļu aģentūra vakcīnas ir apstiprinājusi. Tie ir speciālisti, kas savu vārdu ir teikuši. Tieši tāpat, kā uz vārda es ticētu Tavam slēdzienam par mežu lietām. Es ticu zinātnei, izglītībai un profesionāļiem! Paskaties vēlreiz Marka Soloņina video par Ļeņingrades blokādi. Zelta vārdi. Ja tavs draugs ir вата (latviski tas būtu cirvis), tad nekādi pierādījumi viņu nepārliecinās. Nepūlies. Vienkārši neņem viņus aubē.
Quote rukets ( ) Ja mēs prioritārās lietas - izglītību, kultūru un socializāciju - noliekam zemāk par zāli, bet pāri visam ir pandēmija kā vienīgā šā brīža prioritāte, tas mums vēlāk trāpīs ļoti smagi un sāpīgi. No intervijas ar Uldi Pīlēnu, bet šādas domas jau panikotājiem nav aktuālas Ko lai piebilstu? Uldi Pīlēnu par ministru prezidentu!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
rukets | Datums: Otrdiena, 20.Aprīlī.2021, 11:31 | Komentāri # 1372 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Pareizi saki Valduha, PIERĀDĪJUMI. Kur piemēram ir pierādījumi masku lietošanas ietekmei uz vīrusa izplatību? Nav tādu. Ar vakcīnām līdzīgi, kur pierādījumi, ka riski atsver ieguvumus? Pajāt man uz sazvērniekiem, viņi ir iebraukuši otrā grāvī, Dievs ar viņiem, bet nu loģiski domājošus cilvēkus saukt par cirvjiem manuprāt var tikai riktīgs cirvja kāts Pievienots (20.Aprīlī.2021, 11:36) --------------------------------------------- Ja šāds cilvēks, kā Uldis Pīlēns vadītu valsti, domāju ka darītu to daudz veiksmīgāk, bet viņam nafig to nevajag, viņš veiksmīgi vada savu uzņēmumu un nosauc lietas īstajos vārdos attiecībā uz šobrīd valdīt gribošo bandu
|
|
| | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 07:47 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|