rokam?
|
|
multimix | Datums: Svētdiena, 25.Jūlijā.2010, 13:51 | Komentāri # 101 |
Balvu ielāde ...
| Sveiciens visiem racējiem. Pats vecnedēļ piereģistrējos iekš šī saita un pa sestdienu nopirku arī aparātu. Varbūt kāds Jelgavā vai Jelgavas tuvumā dzīvojošs varētu šodien, varbūt rīt, vai kād citu reizi paņemt šaj visā lietā iesācēju savā pulciņā un varbūt padalīties ar zināšanām, kā no tā verķa izspiest maksimālo labumu. Varētu aizbraukt kopistiski uz kādu vietu parakties. Kā saka kopā jautrāk un uz degvielu nebūtu jātērējas, pats ar savu mašīni vestu.
|
|
| |
|
multimix | Datums: Svētdiena, 25.Jūlijā.2010, 22:45 | Komentāri # 103 |
Balvu ielāde ...
| Aparāts x-terra 505 un pati spole DD 7.5Hz. Itkā jau vajadzētu kādu dienu aizbraukt pa Jūrmalu pamācīties, tik nezinu uz cikiem labāk braukt. Māsa man Majoros dzīvo un sak ka pa vakariem tur desmitiem meklētāju strādā un ķemmē visu pludmali. Bet par to kompāniju es domāju aizbraukt uz kādu viesu māju vai ar teltīm 1-2 dienas atpūsties pie kādiem interesantiem un jauniem objektiem un starplaikā starp ezeriņu, aliņu un pirtiņu arī pa apkārtni paložņāt.
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 30.Jūlijā.2010, 15:01 | Komentāri # 106 |
Balvu ielāde ...
| maneejais pagaasnakt noraka vietu,kur bufets uz sveetkiem bij..2,90 ls..bildes nebus,jo jau noteereejaas
|
|
| |
|
|
multimix | Datums: Svētdiena, 01.Augustā.2010, 16:59 | Komentāri # 109 |
Balvu ielāde ...
| Kāds plāno pēc jaunā viļņa beigām rīt agri no rīta pa Dzintaru un Majoru pludmalēm paložņāt ?
|
|
| |
|
gobi | Datums: Otrdiena, 10.Augustā.2010, 09:02 | Komentāri # 111 |
Kurzemes rakaris
Komentāri: 243
Balvu ielāde ...
| Tur nav gadījumā steigā kāds norakts?..kara laikā vai kā savādāk.
|
|
| |
|
007 | Datums: Piektdiena, 13.Augustā.2010, 21:43 | Komentāri # 113 |
Balvu ielāde ...
| šodien patrāpijās MP magazīna,un labā sohranā..izvilku gravā,no strautiņa ..patīrīšu,iemetīšu bildi.
|
|
| |
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 14.Jūnijā.2011, 06:21 | Komentāri # 118 |
Balvu ielāde ...
| otomars, da tu ko.... sveetdiena pagaaja lielajaa racienaa.... bet te taadas lietas labaak laukaa nelikt, jo dazjs labs man veel nozmiegs, ka vinja neatrastaas lietas izracis laukaa
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 14.Jūnijā.2011, 22:16 | Komentāri # 119 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Tottenkopf) labs man veel nozmiegs, ka vinja neatrastaas lietas izracis laukaa ....nu da....nožmiegs,,, noslīcinās,,,un ta vēl nositīs...ibio-pesso
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 15.Jūnijā.2011, 19:58 | Komentāri # 120 |
Balvu ielāde ...
| Quote (007) ....nu da....nožmiegs,,, noslīcinās,,,un ta vēl nositīs...ibio-pesso vo bljiin... tagad buus jaaslepjaas.... bet ja godiigi, tad kad mees raksim laukaa tos Ergljos sasleeptaas frichu olas?
|
|
| |