Dzīvnieku pasaule
|
|
|
|
Mednieks | Datums: Pirmdiena, 27.Maijā.2013, 13:38 | Komentāri # 28 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote (emils92) Nu jā, tā gada ziema bija stirnām nedraudzīga. tā viņas tur sniegā gulēja un gaidīja lapsas kundzi ar dēlu...
|
|
| |
|
Mednieks | Datums: Pirmdiena, 27.Maijā.2013, 16:15 | Komentāri # 30 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote (Amigo) bullis labs , vai tie ragi jau tev pie sienas ? nē. es viņu "izbrāķēju", kaut faktiski viņš bija jāšauj (vienā pusē veidojas dakša) kā neperspektīvs, bet tad man vēl nebija "pareizā apziņa" galvā
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valduha | Datums: Pirmdiena, 10.Jūnijā.2013, 05:51 | Komentāri # 40 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Quote (Muitnieks) Labrīt! Valduha, kas otrajā fočenē, kur putniņš ligzdu novijis esi alumīnija stiepli zem eņģes uztinis vai tā ir alumīnija šaiba, Tā ir dzelzs šeiba. Alumīnija drāts aptīta ap eņģi no pērnajiem Jāņiem, kad bija bērzu meija piestiprinātaPievienots (10.Jūnijs.2013, 05:51) ---------------------------------------------
Quote (zed) A kas, tā viņām par tādu dīvainu ieeju pūznī (tāda kā truba)?! Droši vien, kautkādas ūber niknās lapsenes!! Tādu pats redzēju pirmo reizi. Vispār Latvijā, ja nemaldos, sastopamas 12 lapseņu sugas. Zinu, ka sūnu purvos mīt suga, kura netaisa mājiņu, bet zem kādas vaivariņa lapiņas piestiprina tikai šūnas.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
rusij77 | Datums: Otrdiena, 11.Jūnijā.2013, 11:24 | Komentāri # 43 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| Valduha, ta piķs viņu zin, man suns katru rītu ķepas priekšējās laiza, varbūt mums arī tās sliekas jau parādījušās, šis tad no rītiem žņaudzītās vietas sev ārstē. Un vispār, arī kaut ko citu tas sev vēl laiza, bļin vajadzēs šo lietu pakontrolēt, ja jau tu par šīm šausmu lietām stāsti, kas notiek jūspusē
|
|
| |
Garais | Datums: Otrdiena, 11.Jūnijā.2013, 20:07 | Komentāri # 44 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Valduha) Tad vaina būs manās ģenētiski modificētajās sliekās! Starp citu, vakar viena vistu nožņaudza...
Labs. Šo pie foruma pērlēm.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|