|
Ziedo vietnes attīstībai!
Dzīvnieku pasaule
| |
Garais | Datums: Ceturtdiena, 13.Jūnijā.2013, 19:44 | Komentāri # 51 |
Balvu ielāde ...
|
|
|
| | | | | |
TiiFs | Datums: Ceturtdiena, 13.Jūnijā.2013, 23:38 | Komentāri # 56 |
Mecenāts
Komentāri: 476
Balvu ielāde ...
| Quote (Valduha) Vai kāds uztraucies putns nelidinājās rādamies virs galvas?
Īsti jau nevarēja saprast jo pārdesmit metrus tālāk bija pārplūdusi pļava un nepārtraukti lidinājās un ķērca kaijas un visādi kaijveidīgie Sākumā arī pētīju un mēģināju atrast to kurš būs uztraucies par manu klātbūtni, bet nesanāca noskaidrot, jo viņu tur bija tik daudz... Tās olas tādas palielas bija, salīdzinoši tikai drusku mazākas kā vistai.
Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
|
|
| | | |
Ketu | Datums: Piektdiena, 14.Jūnijā.2013, 20:04 | Komentāri # 59 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Ja runājam par čūskām tad šogad tiešām daudz, ar 3 odzēm jau šogad esmu sastapies un zalkšus es vispār vairs neskaitu. Kautkādi labvēlīgi apstākļi viņām priekš vairošanās vai vienkārši sagadīšanās, nezinu.
...
|
|
| |
Valduha | Datums: Svētdiena, 16.Jūnijā.2013, 16:07 | Komentāri # 60 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Re kā paaugušies 9. jūnijā aprakstītie pelēkā mušķērāja mazuļi Lai vēl nedaudz apveļas, tad uz saulgriežiem jau būs kaujami... Pievienots (16.Jūnijs.2013, 16:07) ---------------------------------------------
Quote (Ketu) Ja runājam par čūskām tad šogad tiešām daudz, ar 3 odzēm jau šogad esmu sastapies un zalkšus es vispār vairs neskaitu. Kautkādi labvēlīgi apstākļi viņām priekš vairošanās vai vienkārši sagadīšanās, nezinu. Ar tām čūskām vispār ir interesanti. Pie mūsu mājas NEKAD nav redzētas, arī opaps to uzsvēra. Dzīvojam meža ielokā. 1 km apkārtnē pats esmu manījis, turklāt vieni kaimiņi sūdzas, ka šogad tiešām pulka daudz čūsku. Laikam senči zinājuši čūsku vārdus. Esmu dzirdējis, ka ja tādus noskaita un iedur zemē mietu, tad noteiktā attālumā mūdžu vairs nav. Vai tā taisnība, vai ne - neņemos spriest, bet kaut ko tie vecajie ir zinājuši...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | |
Valduha | Datums: Pirmdiena, 17.Jūnijā.2013, 06:07 | Komentāri # 64 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Quote (otomars) Tas viss balansē starp melno un balto maģiju+ tautas buramvārdi. Jā, Tev labs ķēriens bijis! Par to balto un melno maģiju piekrītu. Ar tādām lietām jokoties nevajag. Grāmatas nosaukumi gan, cik zinu, bija atkarīgi tikai un vienīgi no sarakstītāja izpratnes par vārda spēku. Tā kā dievu un apustuļus ar burvestībām saistīt nebūtu bijis korekti, izvēlējās kādu enģeli, vai nosauca par melno bībeli. Bet IR, IR vārdiem liels spēks! Vienīgais , ko pats esmu veicis, tas ir ieskrāpējis vecā galvaskausā to kabalistisko vārda ROTAS formulu pret ugunsgrāku. Sakritība, vai kā, bet vienrēiz griesti, vienreiz siena ir labu laiku gruzdējuši, un lēnītēm deguši ar nelielu ziliblāvu liesmu, bet plašāk nav gājis... Tfu, tfu, tfu... Nu gan aizmuldējos ne par tēmu...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | |
Garais | Datums: Svētdiena, 07.Jūlijā.2013, 20:33 | Komentāri # 69 |
Balvu ielāde ...
| Mazais traki gribēja šodien man zem ratiem pakļūt. Es nesu tik malā, šis laižas atpakaļ.
Komentāru rediģēja Garais - Svētdiena, 07.Jūlijā.2013, 20:41
|
|
| | |
Garais | Datums: Pirmdiena, 08.Jūlijā.2013, 21:21 | Komentāri # 71 |
Balvu ielāde ...
| Dzenis nav rokās turēts.
Es jau sāku raizēties kur man garažā bezdelīgas palikušas, ligzdas tukšas. Nesen uzradās. Nez ko viņas tur tik vēlu?
|
|
| | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|