Dzīvnieku pasaule
|
|
|
|
Ketu | Datums: Ceturtdiena, 28.Jūnijā.2012, 10:06 | Komentāri # 3 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Es nesen satikos ar alni. Šis pastāvēja, paskatijās uz mani un tad lēnā riksī ieskrēja biezoknī.
...
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edzuss123 | Datums: Sestdiena, 25.Maijā.2013, 21:06 | Komentāri # 14 |
Garāmgājējs
Komentāri: 18
Balvu ielāde ...
| Bildes tiesham labas.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
Mednieks | Datums: Pirmdiena, 27.Maijā.2013, 10:40 | Komentāri # 22 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| vēl atradu šādas bildes starp citu dzērves pēdējā laikā ir ļoti savairojušās.... būs jāsāk domāt par medībām... kad vienam medniekam prasīja (ne man): "kā garšo dzērve?" šis atbildēja: "nekas īpašs. gandrīz tā pat kā stārķis" un savairojās tādēļ, ka suga diezgan radikāli mainīja savu uzvedību un no ļoti bailīga putna (pirms ~30-40gadiem), šobrīd ir kļuvusi par samērā drošu putnu, kas nebaidās vazāties ceļa malā (Valduha droši vien pateiktu sakarīgāk)Pievienots (27.Maijs.2013, 10:40) ---------------------------------------------
Quote (Mednieks) Stirna gan nav paša ķerta, jo ziemā viņš ir tipisks maitēdājs. protams... tas tik vēl trūka, lai šis sāktu ar mani konkurēt...:) starp citu tajā ziemā (2011) biju liecinieks, kad novārgusi stirna guļ sniegā un 2-3 m tālāk lapsa gaida... stirnai ausis bija apgrauztas vēl dzīvai esot
|
|
| |
|
Valduha | Datums: Pirmdiena, 27.Maijā.2013, 12:20 | Komentāri # 24 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Quote (Mednieks) starp citu dzērves pēdējā laikā ir ļoti savairojušās.... Tieši tā! Vēl 80 tajos gados dzērves varēja sastapt vienīgi purvos, bet tad notika "klikšķis", un viņas visā Eiropā sāka vairoties, un apzzīvot pļavas un izcirtumus.Pievienots (27.Maijs.2013, 12:20) ---------------------------------------------
Quote (Mednieks) vēl viena bilde no manas stihijas Vai tad zelta ragi arī ir?
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
Mednieks | Datums: Pirmdiena, 27.Maijā.2013, 12:48 | Komentāri # 25 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote (Valduha) Vai tad zelta ragi arī ir? kad tikšu pie spoguļa, paskatīšos....
|
|
| |