Šī diena vēsturē.
|
|
|
|
Didzis | Datums: Piektdiena, 28.Maijā.2021, 12:25 | Komentāri # 78 |
Censonis
Komentāri: 86
Balvu ielāde ...
| Tirpiz bija tas kuģis https://www.youtube.com/watch?v=7Exst44CyG0
|
|
| |
|
|
sālītis | Datums: Piektdiena, 11.Jūnijā.2021, 08:14 | Komentāri # 81 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2347
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) Un nedrīkst aizmirst arī kas šo svešo varu atbalstīja, diemžēl tie bija savējie un vēsturei ir niķis atkārtoties. Tev pilnīga taisnība! Šodien mūsu vidū daudzi lamā Saeimu un valdību. Te jāatceras, ka mūsu pašu tauta to demokrātiski ievēlēja, un tieši tāpēc es šodien atbalstu mūsu varu. Jā, ir šis tas, kas man vairāk vai mazāk nepatīk, bet kopumā es esmu par savējiem! Man gan ticība nav zudusi. Ir jābūt arī mazliet pacietīgam, redzot, ka blakus dzīvo cilvēki ar citādiem uzskatiem. Neviens nekavē Tev argumentēti, ja Tu to proti, pārliecināt viņus.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalnietis | Datums: Sestdiena, 20.Augustā.2022, 20:58 | Komentāri # 90 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Man arī jaunums..
|
|
| |
|
|
Valduha | Datums: Sestdiena, 17.Septembrī.2022, 11:39 | Komentāri # 93 |
Stāstnieks
Komentāri: 12425
Balvu ielāde ...
| Esmu pārsteigts, ka tik izslavēts vēsturnieks, kā Viesturs Sprūde, nav informēts par Maskavas nodedzināšanu... Citāts: "Slavenā Maskavas degšana, kurā gāja bojā divas trešdaļas pilsētas un kas turpinājās līdz 18. septembrim, sākās, vēl pirms franči pārņēma pilsētu. Grandiozā ugunsgrēka izcelsmei ir divas pamatversijas – ka dedzināt pilsētu bijusi gubernatora pavēle un to īstenojuši kazaki vai arī ka vainīgi piedzērušies franču zaldāti. Tā kā degšana sākās vairākās vietās, mūsdienās pieļauj, ka vainīgi varēja būt kā vieni, tā otri un, protams, arī pilsētā valdošā anarhija."
Ir dokumentāli pierādīts, kurš un kad izdeva pavēli nodedzināt Maskavu. "Uz sitiena" nepateikšu, bet pa šīm dienām sameklēšu tā krievu virsnieka vārdu. Hospitāli ar ievaiunotajiem krievu karavīriem pameta, nevis tāpēc, ka trūka transporta, bet tāpēc, ka tie nevienam nebija vajadzīgi. Sauklim "своих не бросаем" ir sena vēsture...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|